Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде мнението си

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде мнението си
Коментари Харесай

Гьонов: Това беше Вечно дерби, много добре се чувствам след днешния мач

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде мнението си след загубата с 0:3 от Левски. Шефът на " алените " съобщи, че в неговите очи дуелът е бил Вечно дерби. Той добави, че се усеща добре, тъй като ЦСКА 1948 е извървял своя път от " А " регионална група до мач със " сините ".

" Когато паднеш с 0:3, няма по какъв начин да се оправдаваш. Левски ни надигра, въпреки всичко си мисля, че беше прекрасен мач - ние имахме нашите положения. За страдание доста рано ни означиха гол и това може ни скова малко, в последна сметка поздравления за тима на Левски. Те имаха много огромна поддръжка от трибуните, дадоха им самочувствие в първите минути, което им даде несъмнено един подтик. Имаше голямо предпочитание от наша страна, от доста време го чакаме този мач, извървяхме си нашия път, четири години - от " А " окръжна стигнахме досега, в който да играем против Левски. Така че сигурно е имало пренавиване.
Опитахме се да изненадаме Левски с включването на млади момчета, само че те може би прегоряха на този мач. След мача е елементарно да кажем, че съставът е бил комплициран. Млади момчета получиха късмет да играят в този огромен мач, имахме и кадрови проблеми - неналичието на Пиргов откъм гърба се усети. Вината е единствено в нас, когато паднеш с 0:3. Нека преспим, не мисля за разтърсвания. Идват други мачове, имаме положителни играчи, само че към момента нямаме тим. Надявам се с времето да го комплектоваме. Всички имаме виновност, спортно-техническият щаб ще седне и ще реши.
Паднеш ли с 0:3, сигурно не е един виновникът. Важното е да станеш и да продължиш. Този мач ми беше по-голяма тръпка от оня в първия кръг - нахвърлиха се доста почитатели върху мен, не стопираха цялостен мач да се занимават с мен. С почитателите на ЦСКА-София сме били дружно, надълбоко си ги почитам, направиха си своя избор. Много добре се усещам след днешния мач - да дойда след 4 години, тръгнахме от селата, извървяхме своя път, паднахме през днешния ден, само че ще продължим нашия път.
За мен беше Вечно дерби. Колко хора пристигнаха виждате, не стопираха да ни наскърбяват. Говоря за почитателите, управлението на Левски сътвори доста положителни условия за мача, приветствам ги. В моите очи беше Вечно дерби, уповавам се, че Левски няма да стигне до това, което стигнахме ние през 2016 година. Дано не минат през банкрут, нови тимове и така нататък ", сподели Добрин Гьонов. efbet Лига 6 кръг, събота 19 септември  Левски 3:0краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР