Изпълнителният директор на Tesla Inc. Илон Мъск разкри в Туитър

...
Изпълнителният директор на Tesla Inc. Илон Мъск разкри в Туитър
Коментари Харесай

Мъск разкри подробности за Tesla Model 3 с два двигателя

Изпълнителният шеф на Tesla Inc. Илон Мъск разкри в " Туитър " характерностите на автомобила Model 3 с два мотора.
В няколко известия в " Туитър " Мъск разгласи, че автомобилът ще може да форсира от 0 до 60 благи (96 километра) за 3,5 секунди с топ скорост от 155 благи (близо 250 километра) и пробег до 310 благи (500 километра). Цената, в която влиза и автопилот, е 78 000 $. Според Мъск автомобилът " ще победи всички в класа си ".
Вариантът с AWD (задвижване на всички колела) ще коства спомагателни 5 000 $. Промяната на параметрите е в това, че автомобилът ще може да форсира от 0 до 60 благи (96 километра) за 4,5 секунди с топ скорост от 140 благи.
Мъск добави, че версията AWD ще бъде налична до 3-4 месеца, като ще зависи от търсенето. Според него в този момент компанията може да обезпечи по 1000 автомобила на седмица.
Тесла с два мотора значи, че има мотор начело и мотор откъм гърба. Единият усъвършенства мощността, а другият - дистанцията. Колата се кара добре и при един нередовен мотор. Гарантира ви, че ще доближи до дестинацията си и няма да останете на пътя при евентуално рискови условия, означи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР