Изпълнителният директор на нидерландския колос Аякс Амстердам – Едвин ван

...
Изпълнителният директор на нидерландския колос Аякс Амстердам – Едвин ван
Коментари Харесай

Едвин ван дер Сар е един от фаворитите за заместник на Уудуърд в Ман Юнайтед

Изпълнителният шеф на нидерландския исполин Аякс Амстердам – Едвин ван дер Сар, е считан за един от любимците за заместител на напусналия Ед Уудуърд в Манчестър Юнайтед. Английският клуб от северозападна Англия анонсира, че Уудуърд е подал оставка и ще прекрати работата си при „ алените дяволи”, която датира от към този момент далечната 2012-а година.

Новината пристигна малко, откакто стана ясно, че отборът от „ Олд Трафорд” се отдръпна от полемичната Европейска Суперлига. Търсенето на заместител на изпълнителния шеф Уудуърд в Манчестър към този момент е реалност. Manchester Evening News твърди, че точно някогашният пазач на клуба Ван дер Сар е считан за любимец №1.

Нидерландецът прекара шест години от своята славна кариера на „ Олд Трафорд”, след което стана част от борда на Аякс от 2012-а година насам, а през последните пет години е точно изпълнителен шеф. Настоящите шефове в Ман Юнайтед – Ричард Арнолд и Клиф Бати, също са обсъждани разновидности от шефовете в клуба за заместници на Ууудърд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР