Изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов изрази възмущението си от

...
Изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов изрази възмущението си от
Коментари Харесай

От Монтана: Минават се всички граници - Царско село се опитва да ни спре от 20 кръга и Феро не издържа

Изпълнителният шеф на Монтана Румен Панайотов изрази възмущението си от случилото се в дуела сред неговия отбор и Добруджа в миналия кръг на Втора лига. Монтанци имат искания, че съдията Станислав Ставров не е отсъдил три дузпи за неговия отбор, като това е била главната причина досегашният старши треньор Ферарио Спасов да реши да подаде оставка. Панайотов съобщи намерено, че един от съперниците на отбора - Царско село по всякакъв начин се пробва да спре отбора му.

“На господин Спасов не му устояха нервите от този мач с Добруджа, по този начин жестоко повлиян от съдийството. Ние към този момент сезирахме съдийската комисия, само че в този мач се случи това, което не трябваше да се случва. Съдията Станислав Ставоров повлия на целия шампионат. Не единствено в този момент, когато не даде три дузпи за Монтана в границите на 15 минути, само че спомнете си и мача Арда - Царско село. Целта е една - да се спре тимът на Монтана. Един съперник се пробва да го направи от 20 кръга насам това е Царско село. Лично мен не ме тормози да го изкажа това нещо. Именно по тази причина господин Спасов сподели, че не желае да работи в такава конюнктура с такива съдии. Не желае да бъде наказван по една година навлизане на терена”, сподели Панайотов пред Sportal.bg .

Директорът на клуба съобщи, че чака удари под кръста в идния мач сред Царско село и Монтана в София и сподели, че всеки един отбор, когато излиза против тима му се раздава до краен лимит, а против Царско село не е по този начин.

“Очакваме удари под кръста за мача с Царско село. То е явно, че ще има ние сме привикнали. Всеки един мач на Монтана е извънреден - другите тимове просто не наподобяват на себе си. Една изключителна експанзия и държание, а погледнете мачовете на Царско село с другите тимове и държанието им. За нас няма значение дали мачът е с Царско село или различен тим - отиваме и играем. С тоя мач животът не свършва, само че към този момент минават всевъзможни граници”, сподели още Панайотов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР