Изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов изрази възмущението си от

Изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов изрази възмущението си от ...

От Монтана: Минават се всички граници - Царско село се опитва да ни спре от 20 кръга и Феро не издържа.

Изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов изрази възмущението си от случилото се в двубоя между неговия тим и Добруджа в изминалия кръг на Втора лига. Монтанци имат претенции, че съдията Станислав Ставров не е отсъдил три дузпи за неговия тим, като това е била основната причина досегашният старши треньор Ферарио Спасов да реши да подаде оставка. Панайотов заяви открито, че един от конкурентите на тима - Царско село всячески се опитва да спре тима му.

“На господин Спасов не му издържаха нервите от този мач с Добруджа, така грубо повлиян от съдийството. Ние вече сезирахме съдийската комисия, но в този мач се случи това, което не трябваше да се случва. Съдията Станислав Ставоров повлия на целия шампионат. Не само сега, когато не даде три дузпи за Монтана в рамките на 15 минути, но спомнете си и мача Арда - Царско село. Целта е една - да се спре отборът на Монтана. Един конкурент се опитва да го направи от 20 кръга насам това е Царско село. Лично мен не ме притеснява да го изкажа това нещо. Именно затова господин Спасов каза, че не иска да работи в такава обстановка с такива съдии. Не иска да бъде наказван по една година нахлуване на терена”, каза Панайотов пред Sportal.bg.

Директорът на клуба заяви, че очаква удари под кръста в предстоящия мач между Царско село и Монтана в София и каза, че всеки един тим, когато излиза срещу отбора му се раздава до краен предел, а срещу Царско село не е така.

“Очакваме удари под кръста за мача с Царско село. То е очевидно, че ще има ние сме свикнали. Всеки един мач на Монтана е изключителен - другите отбори просто не приличат на себе си. Една изключителна агресия и поведение, а погледнете мачовете на Царско село с другите отбори и поведението им. За нас няма значение дали мачът е с Царско село или друг отбор - отиваме и играем. С тоя мач животът не свършва, но вече минават всякакви граници”, каза още Панайотов.

Източник: sportal.bg