Изпълнителният директор на Милан Джорджо Фурлани за първи път обсъди

...
Изпълнителният директор на Милан Джорджо Фурлани за първи път обсъди
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Милан обясни трусовете в клуба

Изпълнителният шеф на Милан Джорджо Фурлани за първи път разиска шокиращата разлъка с досегашните си сътрудници в клуба Паоло Малдини и Фредерик Масара. Той уточни за какво притежателят Гери Кардинале е взел това решение, а също по този начин изясни за новото звено, което ще работи върху прехвърлянията. Именно Фурлани ще е индивидът, на който ще се регистрира новосформираният екип.

" Преди всичко, бих желал да благодаря на Паоло и Рики, както и да изразя признателността на всички сътрудници в Милан за техния забележителен принос за клуба през годините. Паоло е измежду най-великите играчи за всички времена, а като шеф, дружно с Рики, изигра значима роля за спечелването на 19-ото Скудето. Съжаляваме, че те си потеглят. В нашия клуб непрекъснато проучваме най-подходящите тактики и модели, с цел да се уверим, че Милан ще продължи да прогресира на и отвън терена с задачата да си съперничи с водещите тимове в Европа. Първият фундаментален детайл, какво постоянно споделям, е и ще бъде футболът.

Именно с този план взехме решение да предприемем метаморфоза, която докара до основаването на работа група за спортно-техническите задания. В момента приоритет ни е да затвърдим и засилим развиването ни от последните няколко години във всички аспекти на клуба. Нашата упоритост не се е трансформирала, в противен случай, тя стана още по-силна: да бъдем на върха на европейския футбол. На прав път сме, само че към момента има доста работа за извършване. Дано нашите прелестни почитатели да продължат да поддържат клуба непокътнато и непрекъснато, като персонално аз се надявам да имам опцията скоро да поддържам връзка с тифозите ни, с цел да могат да схванат нашата тактика и по този начин да продължим дружно да следим по какъв начин Милан израства ", разяснява Фурлани пред " Гадзета дело спорт ".

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР