Изпълнителният директор на Meta Марк Зукърбърг обяви актуализация за групи

...
Изпълнителният директор на Meta Марк Зукърбърг обяви актуализация за групи
Коментари Харесай

WhatsApp дава на администраторите повече контрол върху групите

Изпълнителният шеф на Meta Марк Зукърбърг разгласи актуализация за групи в WhatsApp, която е предопределена да даде на админите повече надзор върху това, кой може да се причисли към група. Има и нова функционалност, която улеснява потребителите да открият кои групи имат общо с някого.

Компанията споделя, че желае да даде на админите повече надзор върху поверителността на техните групи, заради което е построила елементарен инструмент, който дава опция на админите да решат кой може да се причисли към група. Когато админ избере да показа връзката за покана на своята група или да направи групата си отворена за присъединение към общественост, той към този момент има достъп до всички поръчки на едно място, с цел да ръководи кого да пусне. 
-->
WhatsApp споделя, че също по този начин желае да улесни потребителите да открият в кои групи са общи с някого. Приложението към този момент  позволява потребителите да търсите името на контакт, с цел да види общите групи. Можете да се употребява новата функционалност, в случай че се пробвате да запомните името на група, която знаете, че споделяте с някого, или в случай че желаете да видите групите, в които и двамата сте.

Стартирането на новите функционалности идва няколко месеца откакто WhatsApp започва Общности, нова функционалност, предлагаща по-големи, по-структурирани дискусионни групи. Общностите вкарват редица нови функционалности в платформата за известия, в това число администраторски контроли, поддръжка за подгрупи и групи за известия, гласови и видео диалози с 32 души, шерване на по-големи файлове, реакции на емотикони и анкети. Самите общности могат да поддържат групи от до 1024 консуматори и да оферират криптиране от край до край.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР