Изпълнителният директор на Матеу Алемани коментира ситуацията с крилото на

...
Изпълнителният директор на Матеу Алемани коментира ситуацията с крилото на
Коментари Харесай

Директор на Барса обяви окончателно бъдещето на Дембеле

Изпълнителният шеф на Матеу Алемани разяснява обстановката с крилото на отбора . Той обясни, че френският футболист по всяка възможност ще напусне клуба през зимния трансферен прозорец и изясни аргументите за това.
" Преговорите с Усман и неговите сътрудници започнаха някъде през юли. За това време, шест, съвсем седем месеца, водехме разговор, разговаряхме. Барса правеше разнообразни оферти, опитваше се да откри метод играчът да продължи кариерата си тук, а сътрудниците му редовно отклоняваха тези оферти ", стартира Алемани, представен от " Mundo Deportivo ".
" Днес, 20 януари, единадесет дни до края на периода, в който той може да одобри изискванията по новия контракт, е явно, че играчът не желае да продължи да работи в Барселона и не се ангажира с бъдещия план на Барса. Осведомихме него и сътрудниците му, че би трябвало да напусне клуба неотложно, тъй като ние имаме потребност от отдадени играчи и се надяваме прехвърлянето му да се реализира преди 31 януари ", добави той.
Междувременно, Барселона разгласява листата с играчите, които могат да вземат присъединяване в мача с Атлетик (Билбао) за Купата на Краля и Дембеле го няма там.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР