Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев скочи тежко на треньора

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев скочи тежко на треньора
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Петричев скочи жестоко на Любослав Пенев: Не можем да треперим кога ще го подгони някоя банка!

Изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев скочи тежко на треньора на ЦСКА Любослав Пенев във връзка вчерашното му изявление, че не би минал при " орлите ".

" Чета, че Любослав Пенев е казал, че никога не би работил за „ Лудогорец “. По принцип, за да работиш на едно място първо трябва да те поканят. На нас даже и през ум не ни е минавало да каним за треньор Любослав Пенев. Достатъчно грижи си имаме, че да треперим кога няма да го пуснат да мине границата, защото го е подгонила някоя банка, кредитор или НАП. А „ Лудогорец “ пътува много, защото играе редовно в Шампионска лига или Лига Европа. Казвам го за сведение на г-н Пенев, защото от изказванията му оставам с впечатление, че пропуска този важен детайл. Когато в един сезон си победил Хофенхайм и Брага изглежда логично да станеш шампион на България. Говоря само за последния шампионски сезон. Статистиката ни иначе е дълга ", заяви Петричев чрез страницата си във Фейсбук.

" Но явно цифрите не са силната страна на г-н Любослав Пенев. Когато опонентът ти за президент на БФС е спечелил 463 гласа на конгреса, а ти само 36, коментарите са излишни. Явно футболната общественост ти е казала: „ Абе не ставаш за тази работа!!! “.
Сега сме в очакване на поредното оплюващо интервю. Явно се гони някаква норма ", посочи Петричев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР