Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, наставникът на тима Георги

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, наставникът на тима Георги
Коментари Харесай

Петричев обяви голямата цел пред Лудогорец

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев, наставникът на отбора Георги Дерменджиев и бранителят Козмин Моци дадоха конференция през днешния ден, която бе за старта на сезона и подготовката на първенците.

Петричев разгласи, че огромната цел е ново влизане в груповата фаза на Шампионската лига, а за отбора ще бъде доста добре, в случай че семейства в Разград.

" Целта е ново влизане в групите на Шампионска лига. Относно това къде ще се играят мачовете - в ръцете на строителите сме. Имахме среща с тях, изработен е екшън проект, в случай че няма продължителни дни с превалявания се надявам да се оправим. Хората от УЕФА направиха ревизия, в случай че на 15 юли успеем, тогава няма да има проблем да играем мачовете си от груповата фаза в Разград. Новият бранш ще бъде извънредно съвременно оборудване. Има и неща, за който ще бъдат направени взаимни отстъпки, има доста работа. Футболистите също се радват, тъй като най-добре се играе вкъщи ", сподели шефът на Лудогорец.

" Във втория отбор ще се разчита извънредно на футболисти от школата на клуба, което ще им разреши да усетят мачовете във Втора лига и да покажат капацитета си ", добави Петричев и добави, че националът Георги Терзиев се връща в клуба.

Треньорът Дерменджиев предизвести футболистите да не се отпускат, тъй като са сложени в предварителните кръгове на Шампионската лига.

" Това, че сме сложени не би трябвало да ни успокоява. Досега постоянно влизахме като непоставени ", разяснява треньорът.

" Събираме се през днешния ден и на следващия ден, минаваме прегледи и тимът стартира подготвителен цикъл, с цел да бъдат подготвени футболистите да нападат групите на Шампинска лига. Искам всички да са здрави и да стартираме добре.

Оглеждаме нови футболисти, само че в случай че бъдат привлечени те би трябвало да бъдат класни и да вдигнат равнището ", сподели още експертът.
 

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР