Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че няма сериозни

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че няма сериозни
Коментари Харесай

Павел Колев: Нямам притеснения за бъдещето на Левски, работим по стратегията, която сме начертали

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев съобщи, че няма съществени терзания за бъдещето на 26-кратните първенци на България. Шефът на " сините " приказва след края на втората среща сред последователите на Левски и Васил Божков.
 Среща на почитателите с управлението на Левски @@@
" Аз не съм тук да разясня какво се е случило в залата, Идеята беше да се срещнат почитатели с вероятностите за развиването на клуба. Събрахме се, с цел да изкажат своето мнение по въпроса. Предполагам, че най-съществените неща ще се дискутират на срещата сред почитателите и Бойко Борисов. Беше поискано да осведомявам концерн " Синя България " по отношение на финансовото положение не Левски. Те ще бъдат посредник, с цел да може всички почитатели да знаят какво е положението на клуба сега ", стартира Колев.

" Към днешна дата Левски има потребност от хигиеничен най-малко от милион и половина на месец. Това е, aко не се покриват остарели отговорности, в случай че не се покриват вноските към Национална агенция за приходите. В кратковременен проект нямам терзания за бъдещето на Левски. В момента работим по тактиката, която сме начертали. Ако има промени, ще би трябвало да изградим и нов проект. За момента няма мотиви за терзание ", добави още той.
 Среща на почитателите с управлението на Левски @@@
" Аз мисля, че левскарската общественост е разединена на някои тематики, само че когато става дума за положителното на клуба, там няма никакви несъгласия. Всички се вълнуват за положението на Левски и всички са единомислещи в позицията си по тази тематика ", разяснява шефът на " сините ".

" Част от тактиката за развиването на Левски включва построяването на нов стадион. Клуб, който желае да се развива, няма по какъв начин да не разполага с съвременен стадион, който да му носи доходи и да е оптимално комфортен за почитателите. Липсата на съвременни стадиона в България е огромен минус за българските клубове в европейски проект. Преговорите за момента са замразени заради неяснотата.

Не мисля, че ще се отрази на футболистите. Това са експерти. Те са осведомени, само че ние сме ги уведомили, че нямат от какво да се тормозят. Най-важното е да са подготвени за първия дуел от втората фаза на сезона. Селекцията завърши и оттук насетне се концентрираме върху делата на терена ", приключи Павел Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР