Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отново коментира шанса Петър

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отново коментира шанса Петър
Коментари Харесай

Павел Колев: Шансът Петър Хубчев да бъде треньор на Левски е нулев

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев още веднъж разяснява шанса Петър Хубчев да размени Георги Дерменджиев на треньорската позиция в тима, оповестява " Топспорт ".

" Аз нямам концепция дали оставката на Хубчев е истина. Ние минимум като клуб можем да знаем сходно нещо. Не се е провеждала среща сред Дерменджиев и управлението по отношение на гаранции за неговото оставане. Говорим единствено за селекцията сега. Старши треньорът е наясно, че може да бъде заменен след края на сезона, както и аз, както и всеки един, тъй като това е Левски. Когато не си постигаш дилемите и задачите, които са ти сложени, постоянно може да си тръгнеш.

Към днешна дата има нулев късмет Петър Хубчев да бъде старши треньор на Левски. Първо, аз считам, че Хубчев е към момента селекционер на националния тим, нямам информация за противоположното. Дори и да се стигне до треньорска рокада при нас, занапред ще би трябвало да седнем и да я мотивираме. След това да мислим за разновидности за нов треньор. В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с присъединяване на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това.

Реален интерес към италиански халф няма. Запитване или оферта към него няма. Наблюдаван е от Патрашку онлайн. Не единствено той, само че и други футболисти, вършат се отчети. Това е обикновено. Нито сме влизали в контакт с него и с неговия клуб, тъй като не сме сигурни, че това е футболист, който ще ни свърши работа. Гледаме към 10 футболисти ", разяснява Колев пред публицистите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР