Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев отново използва медийното

...
Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев отново използва медийното
Коментари Харесай

Павел Колев: В касата на Левски има 200 000 лева, парите ще свършат до края на месеца

Изпълнителният шеф на Левски - Павел Колев още веднъж употребява медийното пространство, с цел да обясни детайлности по отношение на тежката обстановка, в която се намира столичния гранд. Той бе специфичен посетител в " Спортното шоу на Дарик ", където искрено призна, че финансовата непоклатимост е мощно компрометирана.

Припомняме, че по-рано през днешния ден шефът се срещна с футболистите и треньорския щаб на Левски, а мотивът за нея още веднъж бяха мрачните краски, с които се обрисува бъдещето на вековниците.
 120 страници на арабски ще е настояването за екстрадиция на Васил Божков
120 страници на арабски ще е настояването за екстрадиция на Васил Божков

В момента то се превежда на арабски

Шефът показа, че към днешна дата отговорностите на Левски са 16-17 млн. лв., а в клубната каса има едвам 200 000 лв., които може да свършат до края на месеца.
 Снимка 411423
Източник:

" За страдание е по този начин. Въпросите са доста. Идеята ми е да срещна почитателите с настоящата обстановка в клуба. Ако би трябвало да съм прям, не виждам излаз. Ситуацията е патова, с цел да се разблокира тази комплицирана позиция. Свежи финансови приходи няма по какъв начин да влязат в клуба. Оперираме с това, което имаме, а то е много лимитирано. А разноските си вървят . Те са както оперативни, по този начин и режийни. В някой миг ще би трябвало да опрем и до заплатите на футболистите. Нямам никаква връзка със притежателите, за последно ги видях на срещата с почитателите . Не сме получавали никаква информация. Колкото и да желаеме да сме почтени със чиновниците в Левски, на доста от техните въпроси, нямаме отговори ".

" Решихме с Петър Хубчев и спортният шеф Петков да създадем оперативка . Запознах ги с последните събития. Решихме, че най-хубавият метод е да бъдем почтени с играчите . Да ги срещнем със обстановката и да не поемаме към тях задължения, които сме сигурни, че няма да можем да осъществим. Не им беше спестено нищо. Призовах ги да се съберат в пестник, да проявят схващане, в случай че се наложи да забавим заплатите и да покажат схващане ".
 Мирчо Димитров: Левски мъчно ще продаде играчи в последния миг
Мирчо Димитров: Левски мъчно ще продаде играчи в последния миг

Агентът е оптимист за бъдещето на " сините "

" Хубчев приказва много с футболистите. С него съм работил от много време. Той умее да изстисква максимума от играчите. Хладнокръвен е и има постоянни житейски правила, към които се придържа. Мисля, че и самите играчи би трябвало да са удовлетворени, че работят с подобен треньор. При него няма по какъв начин да станат неточности. Нещата се изговарят такива, каквито са. Футболистите одобриха обстановката умерено. Проявиха схващане. Надяват се, че тази обстановка ще се позволи оптимално бързо. Абсолютно сигурен съм, че няма да им повлияе това в идните мачове ".
 Снимка 426250
Източник:

" Едно от значимите неща, които би трябвало да се случат е последователите да поддържат тима, да си купят билети за мача с ЦСКА, а също по този начин да вземат участие и в акцията за абонаментни карти. Ще стартираме и една дарителска акция, с цел да може всеки почитател да даде своя принос за тима . Нямаме към този момент позволение да отваряме дарителска сметка . Искаме да създадем такава, че хората, които не са в България, също да подкрепят Левски. Така или другояче, каквото зависи от нас, ще го създадем. Крайната цел е да обединим всички левскари. Такава акция би имала смисъл, в случай че е транспарантна. Към днешна дата продадените билети за дербито са 6000, което е и доста, и малко. В момента продадените абонаментни карти са 1600 ". Целта на акцията ще бъде да събираме всеки месец по 143 000 лв. към Национална агенция за приходите, с цел да сме изрядни към страната . Това е до момента в който се изплати цялото обвързване, което в околните 4 години би трябвало да стане. Към това би трябвало да плащаме и настоящите си отговорности към страната.
 Левски стартира същинската си подготовка за мача с ЦСКА
Левски стартира същинската си подготовка за мача с ЦСКА

Отборът на Петър Хубчев възобнови занимания, откакто получи два дни отмора

" 200 000 лв. има в сметката на Левски, като част от тях ще бъдат изхарчени до края на седмицата поради мача с ЦСКА и режийни разноски - ток и парно . Хоризонтът ни е много пай. Няма по какъв начин да влязат пари от лотарията все още. Ако не се случи знамение, до края на месеца завършваме с финансовите средства. Работим по вид за намирането на нови спонсори. Никой публично не се е свързал с нас да предложи рекламен и спонсорски контракт. Не изключвам и опцията да пълним стадиона всеки мач. Това ще бъде приток на свежи средства и ще направи клуба атрактивен за повече работодатели. Работим и по разновидностите за продажби на футболисти . Имаме благоприятни условия, само че съответно предложение за наш състезател няма ".

" Запознал съм администрацията, че не е по никакъв начин розово ситуацията . До този миг никой не е пристигнал да ми каже, че желае да напусне. Надявам се във всеки един миг да се появят спонсори . Не знам дали наличието на Васил Божков стопира възможни искащи. В момента единственият метод е акциите да бъдат джиросани с волята на притежателя. В момента никой няма връзка с държателя на акциите . Това е един от основните моменти. Съдийските такси, популярност Богу сме ги платили. Ако обстановката се резервира такава, каквато е, ще го караме на мускули. Очаквам схващане и от гладиаторите на терена. Спекулации са . Не съм обърнал внимание. Питат ме доста хора. Нямам безусловно никакво желание да си потеглям от Левски . Искам да консолидирам клуба. Дано това стане оптимално бързо. Има вид да се появи нов притежател, който да не желае да работи с мен. В момента съм тук и давам отговор на всевъзможни въпроси. Беше елементарно да се работи в Левски през последната година. Сега към този момент ще си проличи кой какво може и кой по какъв начин е зает с клуба . Ще бъде тъпо, в случай че всичко се унищожи безусловно за дни ".
 Откриха Александър Тумпаров, гаранцията му е 1,5 млн. лв.
Откриха Александър Тумпаров, гаранцията му е 1,5 млн. лв.

Бизнесменът е настанен в болница поради влошено здравословно положение

" Левски има добра основа да се надгражда, този клуб да се трансформира в бизнес . Важно е да дойдат хора, които да продължат започнатото. Милион и половина или два на месец, нямаше да бъдат харчени на месец, в случай че нямахме толкоз доста отговорности. Не забравяйте, че имахме и упоритости да се борим за оценките. Който и да пристигна след нас, не желая да трансформира нищо в ДЮШ. Начинът, по който се работи там, е извънреден ".
 Снимка 437766
Източник:

" Уговорката е, че в никакъв случай не съм се занимавал с лицензиране. Когато Левски е получавал лиценз, документите му постоянно са били изрядни. Друго нещо е по какъв начин са били подписани тези документи. Клубът постоянно е имал съглашение с Национална агенция за приходите . В момента Левски има съглашение с Национална агенция за приходите, какъвто нито един различен клуб няма. Оценката на Левски сега възстановява своята стойност. Грубо казано, Левски имаше задължения 34-35 млн. лв., сега са 16-17 млн. лв. . Процесът по излекуване въобще не е завършил. През тази година имахме неповторимия късмет да разполагаме с финансов комфорт. Спас Русев не е опростил част от отговорностите на клуба към него . " Главбулгарстрой " е обвързване на Левски по две посоки. За построяването на Сектор " А " и един незабавен ремонт на Сектор " В ".
 Павел Колев: Няма вид Левски да не доиграе сезона, допустимо е да се разделим с някои футболисти
Павел Колев: Няма вид Левски да не доиграе сезона, допустимо е да се разделим с някои футболисти

" Няма да мръдна от клуба, до момента в който не се стабилизират нещата "

" Не забравяйте, че сме в седмицата на първия си мач. Холмар е един от конвертируемите футболисти на Левски. Близо е до познатото си равнище. Има и други футболисти за обмен. Непродаваем футболист на Левски няма. Въпросът е на каква цена! Стайн Спиерингс гледаше малко стреснато през днешния ден при новината за финансовите проблеми . Специално с него мога да кажа, че той е венецът на всичките ни старания по време на зимния трансферен прозорец. Гледали сме го онлайн, треньорът имаше опция да беседва с него и да го запознае с футболната философия на Левски. Момчето на 31 декември пристигна с приятелката в София, с цел да се запознае с тима. След дълги договаряния го привлякохме. За страдание това, за което му говорихме, радикално се промени . Той беше изплашен от цялата обстановка. Прие го с усмивка. Вдъхнах му убеденост и поех ангажимент към него, че нещата ще бъдат окей. Не обмисляме вид Левски да отиде в четвърта дивизия. Този въпрос е по-обширен. Ние като управление не обсъждаме подобен вид. Ако има подобен, той би трябвало да бъде подложен на необятна полемика пред левскарската общественост ".
 Финансовата рецесия в Левски попречила за привличането на уругваец
Финансовата рецесия в Левски попречила за привличането на уругваец

Така твърди някогашният бранител на " сините " Далибор Драгич

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР