Изпълнителният директор на Левски Павел Колев остана доволен от жребия

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев остана доволен от жребия
Коментари Харесай

Шеф в "Левски": Жребият е прекрасен, надявах се да играем с "Лудогорец"

Изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев остана удовлетворен от жребия за 1/4-финалите на Купата на България, който отреди " сините " да посрещнат " Лудогорец " в София.

" Жребият е прелестен. Всички би трябвало да бъдем удовлетворени, че ще посрещнем водача в класирането. Ако " Левски "  има предпочитание да завоюва този трофей, а нашето предпочитание е голямо, би трябвало да премерим сили с най-хубавите тимове, които са останали. Какво по-хубаво от това да напълним стадиона и да играем един мач против " Лудогорец ", който се надявам да спечелим. " Лудогорец " беше пожеланият ми противник. Надявах се да се паднем с тях. Добре са ни дошли  в София. Сигурен съм, че трибуните ще бъдат цялостни, и съм сигурен, че отборът ще бъде подготвен за този мач след дългата зимна пауза. Вярвам в триумфа ", съобщи Колев пред клубната телевизия. Директорът добави, че " Левски " желае мачът да се играе на 3 март, само че това зависи и от вероятно класиране на " Лудогорец " за елиминациите на Лига Европа. 

Двата отбора имат единствено два мача между тях за купата. През 2015 година " Левски " в профил " Лудогорец " след 0:0 в Разград и 1:0 след продължения в София. В Разград не останаха изключително удовлетворени от жребия. " Това бе допустимо най-тежкият чоп, само че в случай че желаеме да спечелим шампионата, би трябвало да победим всеки ", разяснява треньорът Станислав Генчев. Представителят на клуба на жребия Димитър Божилов също дефинира " Левски " като допустимо най-тежкия противник. 

Носителят на трофея " Локомотив " (Пд) ще посрещне втородивизионния " ЦСКА 1948 ", а съгласно спортния шеф Георги Иванов-Гонзо жребият не е лек, защото " алените " към този момент отстраниха два отбора от Ефбет лига - " Дунав " и " Берое ". " ЦСКА 1948 " към този момент сподели, че може да отстрани тимове от първа дивизия. Стойностен тим, против който би трябвало да подходим оптимално съсредоточено и да ги отстраним ", каза Иванов. Треньорът на " ЦСКА 1948 " Йордан Юруков пък дефинира " Локомотив " като един от най-хубавите тимове.

В другите 1/4-финали " ЦСКА-София " посреща " Ботев " (Враца), а " Ботев " (Пд) ще гостува на " Ботев " (Гълъбово) в Стара Загора. Всички мачове ще са сред 3 и 5 март.

 

ЖРЕБИЯТ

" Левски " - " Лудогорец "

" Локомотив " (Пд) - " ЦСКА 1948 "

" ЦСКА-София " - " Ботев " (Вр)

" Ботев " (Гълъбово) - " Ботев " (Пд)
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР