Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира ситуацията в клуба.

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира ситуацията в клуба.
Коментари Харесай

Павел Колев: В момента неяснотата е твърде голяма

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разяснява обстановката в клуба. Пред bTV той отхвърли „ сините “ да имат запорирани сметки и призна, че всички значими належащи заплащания са били осъществени в края на предходната седмица.

" Спокоен съм. Аз работя по организацията. На 15-ти имаме мач. Работим обикновено. Отборът е спокоен. Говоря с играчите. Мисля, че всичко е наред. Няма запор на сметките на Левски. Това е доста елементарно проверимо. Всеки, който има потребност от информация за Левски, може да се обърне непосредствено към мен. Когато имам какво да кажа, ще го кажа. “

„ Сега сега неяснотата е прекомерно огромна, с цел да се обръщам към хората. И аз желая информация, единствено че нямам. Важните заплащания ги направихме предходната седмица, в петък (31 януари). Платихме на Национална агенция за приходите по съглашението за разсрочване на отговорностите и платихме тази присъда от КАС. Мисля, че друго незабавно няма. Има организационни разноски - наем на стадион " Васил Левски ", ток, парно, вода ", съобщи изпълнителният шеф на „ сините “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР