Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира събитията на “Герена”

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира събитията на “Герена”
Коментари Харесай

Притеснителни новини от Герена! Павел Колев с коментар за бъдещето на Левски

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разяснява събитията на “Герена” след днешната му среща с НКП.

“Обсъдихме каква е обстановката чисто финансово и по какъв начин членовете на НКП могат да оказват помощ. Колко още Левски ще издържи, зависи какви приходи ще постъпят. Обсъждахме акции, възобновяване на членските карти…

Бъдещето към днешна дата не наподобява розово. Вече споделих, че хоризонтът ни е много пай. По-конкретни измерения ще придобие идната седмица и тогава ще мога да отговоря по-конкретно. Нямам отговор на този стадий дали Левски ще изкара сезона.

Дали аз ще работя в Левски или не - е най-малкият проблем. Нямам контакт с Васил Божков. Нямам визия къде са акциите”, сподели Колев след което продължи:

“Футболистите наподобяват спокойни? Значи са положителни актьори, в което се колебая. Да, спокойни са, тъй като не бяха в България. Сега ще се потопят в българската реалност.

Най-вероятно другата седмица ще има публично изказване от клуба.

Опциите са доста, само че обстановката сега е патова. Не виждам какъв ход на дъската може да се направи, с цел да се разрешат нещата бързо. Акциите си имат предявител и би трябвало воля от негова страна”, добави Павел Колев. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР