Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след прожекцията на

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след прожекцията на
Коментари Харесай

Павел Колев обясни за най-големия “син” проблем и заяви: Решим ли го, Левски пак става хегемон

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев приказва след прожекцията на кино лентата, отдаден на именитата победа над ЦСКА със 7:2. Шефът на сините разгласи, че най-големият проблем на Левски е самият Левски. Също по този начин добави, че сините не могат да наваксат за 8 месеца това, което Лудогорец гради 8 години. Но е безапелационен, че в случай че почитателите още веднъж се обединят, Левски отново ще се трансформира в хегемон.

Колев направи и забавен коментар за възможна продажба на юношата Станислав Иванов. Изпълнителният шеф разкри, че Левски повече няма да продава перспективните си играчи на безценица, а ще се разделя с тях за съществени суми по сходство на грандовете от Сърбия и Хърватия.

“За да стартираме да берем плодовете на това, което треньорите работят сега, би трябвало да минат няколко години. Без значение дали ще сме ние, или някой различен. Въпросът е да се съблюдава посоката. Посоката е освен да възпитаваме положителни футболисти, само че и хора, които обичат този клуб. Какви полезности се съдържат в името на Левски.

Това, от което съм най-вече отчаян, е, че левскарската общественост към момента не е единна. Когато това се случи, мисля, че няма да има кой да ни спре. За страдание, сега не е по този начин. Но от позиция на резултати и метод на игра се движим малко по малко в вярната посока. Разбира се и там има да подобряваме доста неща, само че за няколко месеца няма по какъв начин да оправим всичко с магическа пръчка.

Ако Левски е в битката за купата сега, това се дължи на две неща: първо - на финансовата непоклатимост, която настъпи след януари тази година, и второ - че Левски е нещо неповторимо за България. Това е доста повече от футболен клуб.

Ако приказваме за спортно-технически стойности, няма по какъв начин да се опрем на Лудогорец все още. Трябва да създадем усъвършенствания през зимната пауза, което е и нашата концепция. Ако някой е очаквал, че за 8 месеца ще създадем това, което Лудогорец направи за осем години, значи нищо не схваща от футбол.

Но конкуренцията на другите тимове не ме тормози. Най-големите проблеми на Левски са си самият Левски. Ако успеем да решим малко по малко нещата по този начин, че първият тим да наподобява малко по-добре, в случай че запазим този курс, по който е тръгнала школата, и може би най-важното - левскарската общественост се сплоти, няма да има кой да ни спре и нищто чудно да станем очевидци на някакъв интервал на надмощие на Левски в България. Но тези условия би трябвало да се изпълнят. Иначе няма по какъв начин да стане”, сподели Павел Колев.

“Светът би трябвало да се научи, че футболисти, израснали в школата на Левски, костват пари”, добави изпълнителният шеф на сините, след което посочи, че клубът към този момент няма да продава на ниска цена най-хубавите си футболисти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР