Изпълнителният директор на Левски Павел Колев бе изключително доволен от

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев бе изключително доволен от
Коментари Харесай

Шеф на Левски във възторг: Прекрасен жребий, убеден съм, че ще бием Лудогорец

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев бе извънредно удовлетворен от жребия за четвъртфиналите за Купата на България. Както е известно, " сините " ще одобряват Лудогорец на стадион " Георги Аспарухов ".
 Левски - Лудогорец в шампионата за Купата, ЦСКА-София с допустим противник (ето всички двойки)
" Прекрасен чоп. Аз мисля, че всички би трябвало да бъдем удовлетворени от обстоятелството, че ще посрещнем водача в класирането. Ако Левски има предпочитание да завоюва този трофей, а нашето предпочитание е голямо, ние би трябвало да премерим сили с най-хубавите тимове, а какво по-хубаво от това да напълним стадиона и да играем един мач с Лудогорец. Добре са пристигнали на стадион " Георги Аспарухов ". Отборът ще бъде подготвен за този мач след дългата зимна пауза. Абсолютно уверен съм, че ще победим ", стартира Колев.
 Левски - Етър @@@
" Мачът би трябвало да се играе на трети март, тъй като за хората ще бъде доста елементарно да дойдат на стадиона и да поддържат Левски, а и Лудогорец. За нас ще бъде доста добре, в случай че мачът е на трети март. Очаквам да има доста " сини " почитатели. Левски е играл доста паметни мачове на тази дата ", добави още той. efbet Лига 20 кръг, неделя 15 декември  Локомотив (Пловдив) 14:15предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР