Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори по всички актуални ...

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори по всички актуални

Левски има още един набелязан футболист и селекцията приключва

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков приказва по всички настоящи тематики в клуба на конференция. Той разкри, че Левски има още един набелязан футболист и в случай че се стигне до привличането му, то селекцията може да бъде завършена.

" Освен неприятното, имаше и положителни неща. Подновихме договорите с нашите юноши – Марин Петков, Галчев, Пламен Андреев и Асен Митков. Договорите на всички са до лятото на 2024 година. На Марин Петков до лятото на 2025. Другият футболист, на който беше удължен контракта без да променяме изискванията, беше Билал Бари. Това беше извънредно значимо. Да не не помня и първият, с който подновихме – Анди Краев. Считам, че виждате развиването му. Той пораства със седмици след идването на новия треньор. Потвърждавам за подписани трансфери с Ноа Сонко и Цунами. Тактиката е такава – свободни трансфери с прилични заплати. В полезрението ни е още един задграничен футболист. Концепцията е да се направи сплав от наши юноши с качествени задгранични футболисти. Дължат се две месечни заплати на играчите, а бяха четири ", сподели Ивков.

" Ако успеем да притеглим още един футболист, селекцията може да завърши. Възможен е компромис вероятно с още един състезател при почнала квалификация ", добави той.

" Лагерът е едно от немалки разходни пера и ще бъде обезпечен. Без лагер няма по какъв начин да се чака чисто спортно-механически да се подобрим. Най-значимото е хората да гледат тима си несклоняем и да дава отговор на името Левски. Станимир Стоилов направи компромис с условията си за лагер и квалификация. Успяхме да осигурим подобен в Анталия. Футболистите ни са нашия най-огромен капитал ".

" Договорът на Миланов изтича лятото, мисля че ще остане футболист на Левски, само че решаванията в тази тенденция не са мои “.

„ Не можем да съпоставяме този срок на Мъри Стоилов с предишния. Тук мнението ми се различава от това на Сираков и Стоилов. Две години мисля е къс срок за сходно начинание, само че нека бъда опроверган. Мажоритарният притежател е много по-самоуверен в фантазиите от мен ", сподели още той.

„ Мъри Стоилов е на контракт, на заплата, само че не е взимал пари за си дотук. Дължим по две заплати. Имаме незабавни заплащания вън от клуба. Станимир е най-малкия казус, тъй като не приказва за сумите, които му изискуем. Най-евентуално няма да почистим всичко до Нова година “.

" Ако се наложи, може да се лишим от наши футболисти на положителна стойност, а в случай че се наложи и на не толкоз положителна ", призна Ивков.

Източник: fakti.bg