Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори по всички актуални

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори по всички актуални
Коментари Харесай

Левски има още един набелязан футболист и селекцията приключва

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков приказва по всички настоящи тематики в клуба на конференция. Той разкри, че Левски има още един набелязан футболист и в случай че се стигне до привличането му, то селекцията може да бъде завършена.

" Освен неприятното, имаше и положителни неща. Подновихме договорите с нашите юноши – Марин Петков, Галчев, Пламен Андреев и Асен Митков. Договорите на всички са до лятото на 2024 година. На Марин Петков до лятото на 2025. Другият футболист, на който беше удължен контракта без да променяме изискванията, беше Билал Бари. Това беше извънредно значимо. Да не не помня и първият, с който подновихме – Анди Краев. Считам, че виждате развиването му. Той пораства със седмици след идването на новия треньор. Потвърждавам за подписани прехвърляния с Ноа Сонко и Цунами. Тактиката е такава – свободни прехвърляния с прилични заплати. В полезрението ни е още един задграничен футболист. Концепцията е да се направи сплав от наши юноши с качествени задгранични футболисти. Дължат се две месечни заплати на играчите, а бяха четири ", сподели Ивков.

" Ако успеем да притеглим още един футболист, селекцията може да завърши. Възможен е компромис вероятно с още един състезател при почнала подготовка ", добави той.

" Лагерът е едно от немалки разходни пера и ще бъде обезпечен. Без лагер няма по какъв начин да се чака чисто спортно-технически да се подобрим. Най-важното е хората да гледат тима си несклоняем и да дава отговор на името Левски. Станимир Стоилов направи компромис с условията си за лагер и подготовка. Успяхме да осигурим подобен в Анталия. Футболистите ни са нашия максимален капитал ".

" Договорът на Миланов изтича лятото, мисля че ще остане футболист на Левски, само че решенията в тази тенденция не са мои “.

„ Не можем да съпоставяме този интервал на Мъри Стоилов с предишния. Тук мнението ми се разграничава от това на Сираков и Стоилов. Две години мисля е къс интервал за сходно начинание, само че нека бъда опроверган. Мажоритарният притежател е много по-смел в фантазиите от мен ", сподели още той.

„ Мъри Стоилов е на контракт, на заплата, само че не е взимал пари за си дотук. Дължим по две заплати. Имаме незабавни заплащания вън от клуба. Станимир е най-малкия проблем, тъй като не приказва за сумите, които му изискуем. Най-вероятно няма да почистим всичко до Нова година “.

" Ако се наложи, може да се лишим от наши футболисти на добра цена, а в случай че се наложи и на не толкоз добра ", призна Ивков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР