Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков, коментира решението на

...
Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков, коментира решението на
Коментари Харесай

Ивков: Изпълва ме с голяма доза съжаление какви хора работят в БФС

Изпълнителният шеф на Левски – Ивайло Ивков, разяснява решението на ДК да накаже тима с един мач, позицията на Юрий Кучев по тематиката, както и декларацията, която „ сините ” пуснаха през предходната седмица против президента на БФС Борислав Михайлов.
 Юрий Кучев отвърна Юрий Кучев отвърна " сините ": Нивото на декларацията на Левски е доста ниско
„ Приготовленията приключиха преди да тръгнем за Карлово. Може би това е една от най-приятните ми задания. Желанието ни е да дадем усмивки на хората от потърпевшите села. Всичко върви по проект. Мисля, че стадионът ще бъде цялостен. Всички средства ще отидат в специфична сметка за помощ на потърпевшите ”, стартира Ивков в предаването " Арена спорт ".

„ Справедливостта е много релативно разбиране. За страдание и до през днешния ден нямам информация всъщност. Ние не знаем въз основа на какви обстоятелства са наложени наказванията. Този човечец Юрий Кучев съумях да го виждам и онзиден. Изпълва ме с огромна доза страдание какви хора работят в БФС. Този човек е там, откогато се помня. Той разгласи пред цялата общност, че ние сме изпуснали периода за обжалване, а той е идният вторник. Не е правилно, че Левски е свикан на съвещанията. Държа на казаното в декларацията. Не разбрах за какво е на ниско равнище. Тя е утвърдена и оповестена от мен, господин Наско Сираков и господин Стоилов. Това са и тримата индивида, от които излиза истината за задачите и упоритостите на Левски. Не зная какво е по-високо равнище. Ако касае текста – там има тъкмо заложени въпроси, на които този човек не можа да отговори. Той не можа да каже какво грози клуба, в случай че на мача с Ботев Пловдив има аудитория. Мъката ми беше, до момента в който слушах, че този човек преподава в едно от висшите образователни заведения на България ”, продължи той.

„ Ние не сме споделили, че няма да съблюдаваме решенията на БФС. Ние поканихме почитателите на идната среща с Ботев Пд. Предстои обжалване на това решение. Апелативната комисия е длъжна да допусне до чуване страните. Нашият админ се обади и изиска да бъдем осведомени с досието и да бъде позволен наш представител. Беше върнато позвъняване, че нямат такава процедура и в случай че съм отишъл, биха ме изслушали. Какво да си приказвам с тези хора? Ние сме от разнообразни светове ”.

„ Всеки да пояснява както желае декларацията. Думите в нея са ясни. Левски стои зад всяка дума в декларацията. Очаквам да ни се даде опция да се срещнем за какво са наложени наказванията и да изразим нашата позиция. В самото решение на ДК не е казано в кой мач би трябвало да се изтърпи това наказване, каквато е практиката. Никой не познава работата ви, господин Кучев. Повечето ви санкции са необжалваеми, което е допустимо единствено в Северна Корея. Наказание от над 5 хиляди лв. е обжалваемо, а от една среща – не. Тук не приказваме единствено за парична загуба, а и за празник на хората. Виждате и по какъв начин УЕФА санкционира. Дори да е жестоко наказване може да се затвори един блок. Защо целия стадион? ”, приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР