Изпълнителният директор на Ford- Джим Фарли, използва социалната платформа Twitter,

...
Изпълнителният директор на Ford- Джим Фарли, използва социалната платформа Twitter,
Коментари Харесай

FORD утроява производството на Mustang Mach-E

Изпълнителният шеф на Ford- Джим Фарли, употребява обществената платформа Twitter, с цел да анонсира любопитни детайлности за бъдещото развиване на тактиката за електрификация на портфолиото на марката и в частност това, което следва във връзка с напълно новия и първи по рода си за марката 100% електрически Mustang Mach-E.

"Трудно произвеждаме задоволително бързо, с цел да отговорим на търсенето, само че сигурно ще се опитаме ", разяснява Фарли. "Поради тази причина, с началото от 2022 ние усилваме производството и чакаме то да доближи над 200 000 единици годишно за Северна Америка и Европа през 2023 година. Това е три пъти повече от производството за 2021 ".

През лятото на тази година, Ford започва продажбите в Европа на MUSTANG MACH-E GT. Електромобилът се предлага със особено усъвършенствано MagneRide окачване, неповторими за версията си гуми и спирачна система Brembo, както и спомагателен Untamed Plus режим на работа.

Оборудването на спортната трансформация е надградено също по този начин с налични единствено при нея екстериорни цветови варианти- Grabber Blue и Cyber Orange, 20-цолови алуминиеви джанти, червени спирачни апарати, спортни Ford Performance седалки и други.

Изцяло електрическата задвижваща система на MUSTANG MACH-E GT, която е изпълнена с два електромотора и задвижване на четирите колела, е в положение да генерира мощ от 487 конски сили, както и въртящ миг от внушителните 860 Нм, което подсигурява опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.7 секунди.

Батерийният блок на MUSTANG MACH-E GT е с приложим потенциал от 88 kWh, което дава обещание свободен пробег от до 500 километра. Презареждането е допустимо, при съществуване на съответната инфраструктура, с до 150 kW, като при този сюжет е допустимо генерирането на 99 километра пробег за към 10 минути и дозареждането от 10% до 80% за към 45 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР