Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов посети Италия

...
Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов посети Италия
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА 1948 гостува в централата на Серия А

Изпълнителният шеф на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов посети Италия по персонална покана на сътрудника си от Серия А Луиджи Де Сиерво. За това се похвали Гьонов в профила си във Facebook. Посещението е включвало аудиенция на централата на Серия А в Милано, интернационалния борудкаст в Лисоне и ВАР центъра.

Ето какво написа Добрин Гьонов:

" В началото на седмицата имах опцията да посетя Серия А по персонална покана на изпълнителния шеф на асоциацията - Луиджи Де Сиерво. Прогресът на италианския шампионат е видим през последните години, като през този сезон пет тима доближиха до полуфиналната фаза на Европейските клубни шампионати, като даже към този момент настоящият първенец на страната не е сред тях.

Посещението включваше аудиенция в Централата Серия А в Милано, като шефа на интернационалните медийни права- госпожа Анна Гуарнерио ме срещна с другите отдели, конструкция и работа на асоциацията.

Продължихме и към открития преди две години Международен броадкаст център в Лисоне, в компанията на Уго Шикитано. В него над 60 индивида приготвят излъчванията и техническата поддръжка на мачовете от италианските шампионат в Италия и чужбина, както и маркетинговия екип създава и имплементира другите тактики в обществените мрежи.

В Лисоне също по този начин е и ВАР центърът, като всички съдии се събират там и правят оценка централизирано другите футболни срещи.

Проектът, който следва пред Серия А е стартирането на радио-уеб канал 24/7, което ще е новаторско за футбола и нямам самообладание да видя резултатите от него. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР