Изпълнителният директор на фармацевтичната компания Модерна Стефан Бансел смята, че

...
Изпълнителният директор на фармацевтичната компания Модерна Стефан Бансел смята, че
Коментари Харесай

Шефът на ``Модерна`` предсказа край на пандемията догодина |

Изпълнителният шеф на фармацевтичната компания " Модерна " Стефан Бансел счита, че пандемията от новия ковид може да завърши до една година, защото увеличеното произвеждане на ваксини подсигурява световните доставки, заяви Ройтерс.

" Ако погледнем към увеличението на индустриалните благоприятни условия в промишлеността през последните шест месеца, доникъде на идната година ще има разполагаем задоволително дози, с цел да може всички хора на планетата да бъдат имунизирани. Ще са разполагаем и нужни бустерни дози ", сподели той в изявление за швейцарския в. " Нойе цюрихер цайтунг ".

" Хората, които не се имунизират, ще бъдат естествено ваксинирани, тъй като разновидността Делта е много инфектиран. По този метод ще се окажем в обстановка, сходна на тази при грип. Може да се ваксинирате и да прекарате добре зимата. Или не се ваксинирате и рискувате да се разболеете и евентуално даже да се озовете в болница ", сподели той.

На въпрос дали това значи завръщане към естествен живот през втората половина на идната година, той отговори: " Считано от през днешния ден, в границите на година, допускам ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР