Изпълнителният директор на американския фармацевтичен гигант Pfizer Алберт Бурла отмени

...
Изпълнителният директор на американския фармацевтичен гигант Pfizer Алберт Бурла отмени
Коментари Харесай

Шефът на Pfeizer отложи визита в Израел, защото не е ваксиниран

Изпълнителният шеф на американския фармацевтичен колос Pfizer Алберт Бурла анулира плануваното си посещаване в Израел, откакто се оказа, че не е имунизиран против COVID-19, заяви в. " Йерусалим Пост ", представен от БГНЕС.

Бурла, както и членовете на делегацията, която е трябвало да го съпровожда, не са получили втората доза от имунизацията, създавана от ръководената от него компания. В резултат е решено визитата да бъде отсрочено с няколко дни, само че то усложнява графика поради идните избори в Израел.

През декември Бурла разгласи, че към момента не е получил имунизацията, защото не желае " да изпреварва " чакащите, и ще изчака, до момента в който пристигна редът на неговата възрастова група за имунизиране. 59-годишният ветеринар от Гърция е получил първата доза от ваксина, само че не и втората.

В турския мегаполис Истанбул през днешния ден ще е първата събота от началото на декември без възбрана за излизане от у дома. Въпреки че градът е подложен в категорията на областите с нараснал риск от заразяване с ковид в южната ни съседка, животът там последователно се възстановява. Ресторантите и кафенетата са отворени с лимитирано работно време, на половината от потенциала си, спортните площадки и басейните не работят, а учебните заведения са отворени по модела 2 дни присъствено и 3 дни отдалечено образование през седмицата.

Министърът на опазването на здравето на Турция обаче предизвести, че е рано да се приказва за действително нормализиране на обстановката в страната, защото през последната седмица новите случаи на ковид са се нараснали. В рисковите окръзи на страната се резервират ограничаващите ограничения, в това число възбраната за излизане през уикендите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР