Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия подписа

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия подписа
Коментари Харесай

ИАНМСП ще работи съвместно с Института за творчески индустрии и бизнес за транфера на технологии от научните звена към бизнеса

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия подписа Споразумение за съдействие с Института за креативен промишлености и бизнес към Университета за национално и международно стопанство, който ще спомогне за повишението на информиаността на българските МСП по отношение на въпросите на интелектуалната благосъстоятелност и прехвърлянето на технологии.

Документът бе подписан по време на среща сред изпълнителния шеф на ИАНМСП д.р Бойко Таков и шефа на ИТИБ проф. доктор Владя Борисова.

Споразумението планува взаимно образуване на осведомителни срещи, дни на отворените порти, обучителни семинари и други мероприятия, което ще разреши на бизнеса да получи елементарен достъп до информация по отношение на стратегиите на Института за образования и съвещания, както и за проучванията му в региона на интелектуалната благосъстоятелност, иновационните и културните промишлености, дигитализацията и културното завещание.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР