Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП)

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП)
Коментари Харесай

Българо-турски бизнес форум с двустранни срещи, 16 февруари 2023 г., зала „Черноморие“, Международен конгресен център, Бургас

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) провежда Българо-турски бизнес конгрес с двустранни срещи, който ще се организира на 16 февруари 2023 година в зала „ Черноморие “ на Международния конгресен център в гр. Бургас. Основен сътрудник на ИАНМСП при организацията на проявата е Българо-турската търговско-индустриална камара (BULTISAD).

Поканени за присъединяване в събитието са компании от секторите ИКТ – облачни и мобилни технологии, гейминг технологии, финтех, кибер сигурност, цифрово опазване на здравето и технологии, агро технологии и цифрово земеделие,  възобновими енергийни източници, рисков капитал, аварийни елементи за коли, строителни материали и строително-технически съвещания, както и новаторски и започващи компании от всички сфери на стопанската система, които ще се срещнат с нови евентуални сътрудници, както и ще осъществят директни контакти. Предвижда се бизнесът да бъде осведомен с настоящите достижения и проблеми в тези области и вероятните решения, пред които са изправени компаниите в актуалната динамична икономическа конюнктура. Участие в проявата ще вземат водещи експерти от региона на осведомителните и информационните технологии, нововъведенията в региона на земеделието, както и в региона на възобновимите енергийни източници. Основната цел на проявата е да развие и задълбочи икономическата непоклатимост на предприятията от посочените браншове и да сътвори подобаващи условия за осъществяване на доходоносни покупко-продажби и положителни партньорства.

При проявен интерес следва да бъде направена регистрация на профила на събитието на www.b2bconnect.bg или на https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHeI3QziVlAhzFUrckJzwgEkQ18vM1ASsm75pNPR8AKbeHGw/viewform в период до 10 февруари 2023 година Програмата на събитието и описът с турските компании ще бъдат изпратени в допълнение на записаните.

Допълнителна информация може да бъде получена от Светла Запрянова на тел.02 940 79 75 и от Наталия Нечева на тел. 02 940 79 37.

Участието в събитието е гратис и се провежда по план № BG16RFOP002-2.052-0001 „ Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия посредством осъществяване на търговски задачи, бизнес конгреси, конференции, контактни тържища и двустранни срещи “, в осъществяване на активност 2 “Организиране в България на бизнес конгреси, конференции, контактни тържища и други прояви за основаване на бизнес партньорства ”, финансиран от Европейския фонд за районно развиване посредством Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “ 2014–2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР