Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ предприе действия за промяна в Наредба

...
Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ предприе действия за промяна в Наредба
Коментари Харесай

МТС предприе действия за премахването на еко стикерите

Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ предприе дейности за смяна в Наредба 32, с която бяха въведени еко стикерите при прекосяването на годишен механически обзор на пътните транспортни средства.

Поставянето на характерен стикер на предното стъкло оскъпява и утежнява процедурите при прекосяването през пунктовете за инспекция за техническа редовност.

Министърът на превоза и известията Николай Събев изпрати писмо до министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и министъра на електронното ръководство Божидар Божанов с предложение Министерство на вътрешните работи да направи законодателни промени и в Наредба I-45.

С този акт транспортният министър цели да бъдат подхванати едновременни дейности от администрациите в двете наредби, свързани с слагането на стикери на колите при първична регистрация и прекосяване на технически-преглед.

С едновременната смяна в двата нормативни акта, може да отпадне лепенето освен на еко стикерите, само че и на знака, който се слага в Министерство на вътрешните работи.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР