Изпълнителката обаче сама изпитва затруднения да скрие истината и се

...
Изпълнителката обаче сама изпитва затруднения да скрие истината и се
Коментари Харесай

Никой Не Очакваше Това Да Се Случи! Лора Караджова Изненадващо Се Върна При Бащата На Детето Си Валентин! Причината Е

Изпълнителката обаче сама изпитва усложнения да скрие истината и се оплита в лъжите си. В изявление за тв предаване Лора призна, че с Вальо към момента се обичат доста мощно, само че не можа да отговори на въпроса за какво тогава са разграничени. „ Аз не желая да е по този начин. Родителите би трябвало дружно да възпитават детето си. Ние просто доста се карахме и си крещяхме… Алиса (дъщеря им – б.а.) сега е с Валентин, той я гледа. Сега живеем при него в Банско, а лятото се местим тримата на морето “, оплете се Караджова.

Само преди два месеца Караджова съобщи в „ Черешката на тортата “, че живее в жилището сама с щерка си и Савов се е изнесъл от дълго време. „ Галерия “ обаче попадна и на фотоси, които демонстрират тъкмо противоположното. Валентин непрекъснато поства снимки в персоналния си профил в Instagram от вкъщи им в Банско, на които е дружно с Лора и Алиса. На фотосите тримата наподобяват щастливи и по нищо не наподобява да са разграничени.

И до момента в който съгласно близки до Караджова певицата крие истината, с цел да избяга от медийното внимание, нейни колежки са навръх противоположното мнение. Те считат, че цялата история е добре скърпен пиар. „ Откакто стана ясно, че не живее с Вальо, всеобщо започнаха да я канят в тв излъчвания, да дава изявленията, записа ново видео… Благодарение на тази разлъка, тя излезе от нафталина, тъй че да се прави на самотна майка работи съвършено за нея и кариерата й “, злорадстват от музикалния отрасъл, предават от hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР