Изпълнителката на едни от най-актуалните съвременни хитове през последните години

...
Изпълнителката на едни от най-актуалните съвременни хитове през последните години
Коментари Харесай

Михаела Филева с концерт под звездите в София

Изпълнителката на едни от най-актуалните модерни шлагери през последните години Михаела Филева ще ги показа онлайн с бандата си на 5 август (четвъртък) в Кино " Кабана ". Песните " Адженда ", " 100 на 100 ", " И аз съм тук ", " Латино Сеньорита ", " Опасно близки ", " ИН и ЯН ", " Приливи и отливи " са единствено част от частите, които тя ще извърши в лятната вечер в сърцето на София.

В средата на май тази година Михаела показа своя трети албум " ИН и ЯН ", с който прибавя още мощни тракове в театралния си репертоар. Талантливата певица и продуцентите ѝ от " Монтe Мюзик " имат вяра, че българската аудитория заслужава да е фен на концертни изяви на родни реализатори с музика, основана особено за нея. През последните няколко години брюнетката е извънредно продуктивна като създател на огромна част от песните си, което е нейният метод да поддържа връзка и да споделя с почитателите си.

На 5-ти август гостите на Кино " Кабана " ще слушат Михаела дружно с музикантите Васил Крумов - китари, Краси Тодоров - клавишни, Сашо Обретенов - бас китари и Васил Вутев - барабани. Пропуски за събитието могат да се закупят в мрежата на Еventim, лимитирано количество ще е налично и на място.

Само преди месец Михаела и Графа показаха дуетната ария " Адженда ", която незабавно се трансформира в един от най-въртените летни шлагери в българския ефир. Междувременно топ изпълнителката продължава турнето си " ИН и ЯН " с Маестро Максим Ешкенази, а незабавно след концерта в Кино Кабана отлита за Варна, където ще изнесе концерт на една от най-големите клубни подиуми в града (6 август, клуб Ментол).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР