Изпълнителката, която от години живее в Щатите, подобно на Анита,

...
Изпълнителката, която от години живее в Щатите, подобно на Анита,
Коментари Харесай

Кичка Бодурова развесели мрежата: Анита Мейзер е красавица!

Изпълнителката, която от години живее в Щатите, сходно на Анита, твърди, че тя не е килърка, а просто е изпълнявала ексцентричното предпочитание на трагично починалия си брачен партньор да бъде завързан със свински опашки:

„ Последно я видях на мой концерт в Лас Вегас- беше с щерка си и това прелестно момче. Представям си какво е преживяла- да убиеш обичания си човек, тъй като не можеш да откажеш да изпълниш капризите му. Много мъчително ми стана за нея... Разбира се моите съболезнования към околните -ужасна покруса! Но като си показва какъв брой убийци в България са на независимост! Анита не е неприятен човек, тя не би направила неприятно на никого, камо ли да убие човек- повярвайте ми!”, написа Бодурова във Facebook. Тя обаче отиде още по-далеч и настоя, че силиконката Мейзер била „ прелестно изглеждащо момиче”.

54-годишната Анита не е момиче от десетилетия, а по отношение на външния й тип очевидно певицата е пропуснала абсурда, който провокира окичването й с купата „ Мисис България-Свят” през 2014 година точно поради потресаващия й външен тип, написа Хот нюз.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР