Изпълнителите от група Equinox се срещнаха с българските фенове снощи.

...
Изпълнителите от група Equinox се срещнаха с българските фенове снощи.
Коментари Харесай

Екуинокс поздравиха българската публика с Облаче, ле бяло

Изпълнителите от група „ Equinox " се срещнаха с българските почитатели нощес. По време на промоционалния концерт те изненадаха публиката с една от безконечните български песни „ Облаче ле бяло ". Зрителите на Българска национална телевизия 1 ще чуят тяхната интерпретация на обичаната комбинация и в предаването „ Нощни птици " довечера, което стартира в 22:00 часа.

 © Фото заем: Хайлайф
Българската делегация в „ Евровизия “ отпътува за португалската столица Лисабон на следващия ден (28 април). В идващите дни следва усилена подготовка за Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл. Първата подготовка на „ Equinox “ на сцената на песенния конкурс ще бъде на 29 април.


Тази година България ще взе участие под номер 10 в първия полуфинал на „ Евровизия “, който ще се организира на 8 май. За българската ария ще могат да гласоподават телевизионните фенове в Испания, Португалия, Англия, Чехия, Белгия, Австрия, Ирландия, Кипър, Гърция, Израел, Швейцария, Финландия, Беларус, Литва, Албания, Исландия, Азербайджан, Естония, Армения, Хърватия и Македония.


Ако „ Equinox “ се класира за Големия край, феновете ще чуят българската ария още един път на 12 май.


Обществената медия ще излъчи и трите конкурсни вечери (8, 10 и 12 май) от 22:00 часа по БНТ1 и Българска национална телевизия Свят, директно от Лисабон.

Снимки: Хайлайф
 "Екуинокс " с първи концерт пред родна аудитория преди Евровизия
Точно преди да заминат за първите подготовки в португалската столица Лисабон, българките представители на Евровизия - групата Екуинокс - излязоха на сц...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР