Изпълнено с приключения пътешествие във времето очаква зрителите с премиерния

...
Изпълнено с приключения пътешествие във времето очаква зрителите с премиерния
Коментари Харесай

Вълнуващо пътешествие във времето с премиерния сериал „Безкрайност” по NOVA

Изпълнено с завършения странствуване във времето чака феновете с премиерния сериал “Безкрайност ” - от 23 януари по NOVA. Хитовата поредност от основателите Ерик Крипке („ Революция “, „ Свръхестествено “), Шон Райън („ Щитът “) и продуцентите на „ Черният лист “ споделя историята на група авантюристи, които благодарение на машина на времето ще се опитат да осуетят проектите на загадъчен дезертьор. Ще се окаже ли задачата им сполучлива и ще съумеят ли героите да разкрият мистерията, преди да е станало прекомерно късно, феновете могат да проследят в епизодите на новия сериал - от понеделник до петък в 23:30 ч.

Мистериозният нарушител Флин (Горан Вишнич) краде загадка машина на времето, решен да унищожи Америка, като промени предишното. Единствената вяра за избавление на света се крие в непредвиден екип: преподавателката по история Луси (Абигейл Спенсър), боецът Уайът (Мат Лантнър) и ученият Руфъс (Малкълм Барет), които би трябвало да употребяват прототипа на машината, с цел да се завърнат в предишното и да осуетят проектите на злодея. Приключението ги води до някои от най-вълнуващите, само че и сериозни събития в историята, в това число пътешестване до Стария Запад, престой в Аламо, посещаване на известния Световен панаир в Чикаго и кръстоносен поход в нацистка Германия. Пътят им се пресича с известни исторически икони като Джозефин Бейкър, Хари Худини, Ърнест Хемингуей и скандалните противници Елиът Нес и Ал Капоне. Но всяка стъпка, която подхваща екипът, е рискова и излага на риск бъдещето, тъй като смяната на едно събитие, трансформира всичко.

Звездата Горан Вишнич влиза в предизвикателния облик на беглеца Флин. Роденият в Хърватия артист се радва на утвърждението на рецензията и триумфи в театъра, малкия екран и киното. Известен е най-много с функциите си в медицинския сериал „ Спешно поделение “ и филмите „ Електра “ и „ Мъжете, които мразеха дамите “. В ролята на неустоимата преподавателка Луси влиза Абигейл Спенсър, която сполучливо гради име като актриса, публицист и продуцент. Мат Лантнър, станал известен с присъединяване си в сериала „ 90210 “, феновете ще видят като нейното екранно прелъщение Уайът.

Образът на занимателния академик Руфъс е поверен на артиста Малкълм Барет, позна от „ Войната е опиум “, „ Скъпи бели хора “ и „ Гаджето на най-хубавия ми другар “. Сериалът “Безкрайност ” печели номинация от премиите People's Choice Awards за най-хубава нова ТВ драма и Teen Choice Awards за избор на телевизионно шоу и актриса (Абигейл Спенсър) в жанровете фентъзи и научна фантастика.

Не пропускайте началото на премиерния сериал „ Безкрайност ” на 23 януари, понеделник, от 23.30 ч. по NOVA.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР