Изпълнението на Шакира и Дженифър Лопес по време на полувремето

...
Изпълнението на Шакира и Дженифър Лопес по време на полувремето
Коментари Харесай

Дженифър Лопес, Шакира, Супербоул 2020 и жалбите към Федералната комисия по съобщенията в САЩ

Изпълнението на Шакира и Дженифър Лопес по време на полувремето на Супербоул 2020 година беше едно от най-зрелищните събития, които сме виждали през последните години. Двете латино диви несъмнено съумяха да нагорещят ситуацията, а след това за шоуто им се приказва седмици наред.

Оказва се обаче, че не всички са удовлетворени от програмата, която извършиха. А с изключение на нападките онлайн към двете певици, са били подадени и редица тъжби.

Федералната комисия за известията на Съединени американски щати (FCC) е получила цели 1312 тъжби от фенове, които имат какво да кажат за шоуто на полувремето на поп кралиците Шакира и Дженифър Лопес.

Според тях девойките, които танцуваха на стълб, бели денс и неведнъж вършиха тъуркване по време на осъществяването си, в действителност са изпратили многократни полови послания.

Някои от недоволствата, изпратени до CNN от чиновници на FCC, идват от родители, които считат, че децата им са били изложени на " порно шоу ". Други възрастни считат, че предаването предизвиква секс трафик.

Повечето от хората, изпратили тъжби, се оплакаха, че преди шоуто не са били направени предизвестия за възрастови ограничавания, с цел да се знае какво да чакат феновете, както и да не гледат децата несъответствуващото наличие. Много от " пострадалите " настояват, че шоуто на Шакира и Джей Ло е било по-малко музикален акт, в сравнение с " показване на стрийптийзьорка в стрийптийз клуб ". /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР