Изпълнението на песента „Bones“ впечатли феновете по света и се

...
Изпълнението на песента „Bones“ впечатли феновете по света и се
Коментари Харесай

Equinox на финал на Евровизия! Имаме ли сили за първото място?


Изпълнението на песента „ Bones “ впечатли почитателите по света и се оказа едно от най-коментираните в обществените мрежи. Според букмейкърите страната ни има късмет да се бори за място измежду най-хубавите на финала в събота.

Минути след края на шоуто Владимир Михайлов от група „ Equinox “ даде извънредно изявление за Дарик.

„ И при нас еуфорията е огромна. Това е огромно достижение, само че в това време и голяма отговорност. Продължаваме да работим крепко и се надяваме да се представим още по-добре на финала “, сподели Владо.

„ Бяхме много уверени в това, което вършим. Искахме да се фокусираме напълно върху нашата работа, която е много комплицирана. Мисля, че изпълнихме тази задача и резултатът е забележим. Искаме да благодарим на всички наши другари, които ни поддържат и гласоподават за нас. Правим всичко за България, за модерния имидж на нашата страна, за едно красиво обръщение и се веселя, че можем да се обединим към него “, добави още той.

„ Когато излязохме на сцената, първо, видяхме, че залата е претъпкана и че хората ни се радват. Това ни даде подтик и успяхме да овладеем театралната тресчица. Нещо повече, преди осъществяването се събрахме, послушахме малко музика дружно, репетирахме и се помолихме всичко да бъде наред. Не мога да преценява сигурно какъв брой добре се представихме нощес, само че се надявам, че най-силното ни осъществяване следва в събота “, показа разчувствуван Владимир от „ Equinox “ и се закани:

„ Ще гоним най-хубавото допустимо класиране за нашия план. Убеден съм, че имаме сили за първото място. Всичко зависи от оценките на журито и поддръжката на почитателите. Ние ще се постараем да си свършим работата по най-хубавия вероятен метод. Ако успеем да вдъхновим вас да ни подкрепите, значи всичко е наред. “

„ В идващите няколко дни ще комбинираме подготовките с почивката. Трябва да има миг на разпределяне, само че не трябва и да спада тонусът. Все отново ни чака сериозна работа. Обичаме ви и ви благодарим за поддръжката! “, допълниха от групата.

Вторият полуфинал на " Евровизия 2018 " е на 10 май. Големият край е в събота - 12 май.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР