Изпаднаха в личностни интриги и важничене. Ако Кирил и Асен

...
Изпаднаха в личностни интриги и важничене. Ако Кирил и Асен
Коментари Харесай

Д-р Емилия Занкина: Въпросът вече е дали Петков и Василев ще обединят раздробения параламент!?

Изпаднаха в личностни интриги и важничене. Ако Кирил и Асен просто се наредят до Слави, Христо и Мая, това няма да докара да докара нищо градивно. Намирането на консенсус е извънредно значимо. Проблемът не е многото партии в Народното събрание – има парламенти в Европа с доста повече партии. Проблемът е неспособността на компромис, разговор и консенсус, сподели още тя пред TV+ и TV1.

Новият план на Кирил Петков и Асен Василев има обещаващ старт с към този момент планувана 8-9% поддръжка. Двамата досегашни министри несъмнено демонстрираха управнически умения. Не е учудващо, че набраха такава известност – те имаха лукса да вземат участие в ръководството без да би трябвало да печелят избори, както и да се покажат като специалисти без да е нужно да се разпознават с една или друга политическа партия, уточни тя.

Политическите умения и печеленето на избори, обаче изискват напълно други умения. Престои да забележим по какъв начин ще се оправят с тази задача. Безспорно ще влезнат в Народното събрание и несъмнено доста партии ще и ги ухажват, както към този момент видяхме от Мая Манолова, която изрази поддръжка, и от Христо Иванов, който ги предложения да вземат участие в листите на Демократична България (доста закъсняла покана), счита Занкина.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР