Изолацията заради коронавируса остави много звезди без работа и ги

...
Изолацията заради коронавируса остави много звезди без работа и ги
Коментари Харесай

На фризьор по бельо – Хайди Клум го може - slava.bg

Изолацията поради ковид остави доста звезди без работа и ги принуди сами да се грижат за външния си тип. Много от тях споделиха с почитателите си в обществените мрежи, че са се боядисали или подстригали сами, някои пък заложиха на маникюр в домашни условия. Е, това не важи за Хайди Клум, която е решила да извика коафьора си у дома.

„ Винаги има метод. Ето по какъв начин пазим обществена отдалеченост. Обичам те, Лоренцо! “, написа моделът и показа в Instagram по какъв начин ѝ боядисват корените на косата в двора.

Клум е поканила фризьора Лоренцо Мартин, който е пристигнал с маска и е направил нещо като защитен чадър, с който да работи. Но друго нещо прави усещане на фотографията на русокосата хубавица – тя е по долни дрехи и мрежест чорапогащник, даже носи токчета.

Много от почитателите на Хайди помислиха, че тя се майтапи с фрагмента. Въпреки това не пропуснаха да отбележат какъв брой добре наподобява – въпреки и да е с маска. Други пък допуснаха, че тя се приготвя за следващата фотосесия и по тази причина прическата ѝ се прави при полеви условия.

Хайди Клум е част от журито на риалити формата „ Germany’s Next Topmodel “. Освен с продукцията, тя не се занимава с нищо друго сега и има повече време за мъжа си Том Каулиц. Според информация на „ Woman’s Day “, двамата желаят да имат дете, като обмислят да употребяват услугите на сурогатна майка.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР