Изобщо не съжалявам, че прекратихме този парламент. Това заяви от

...
Изобщо не съжалявам, че прекратихме този парламент. Това заяви от
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: В този парламент нямаше идиот, който да не знаеше, че няма да издържи дълго

" Изобщо не скърбя, че прекратихме този парламент ". Това съобщи от Политическа партия " ИТН " в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.
" За мажоритарния избор викаме - пичове, за какво оферирате това, като знаете, че няма да стане? В този парламент нямаше глупак, който да не знаеше, че този парламент няма да издържи дълго. Мажоритарните избори би трябвало да се създадат добре, би трябвало да има броене. Трябва да има 30 000 души за един изборен регион, да се знае всяко семейство, всеки човек от всяка една улица. Да се каже, че това може да стане за един месец, това е е откровена простотия ", съобщи Йорданов на въпрос за какво не са подкрепили плана на ГЕРБ, който вкарваше мажоритарен избор на депутати.
 Тошко Йорданов за обстановката с ЦИК: Една безотговорна нездравословна партия не може да пречи на цялата страна Тошко Йорданов за обстановката с ЦИК: Една безотговорна нездравословна партия не може да пречи на цялата страна
Защо ми задавате глупави въпроси? Така зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов отвърна на въпрос на ПИК за какво Камелия Ней...
" Този парламент в конфигурацията, в която беше, беше ясно, че би трябвало да го прекратим. Миналите избори не бяха почтени. Просто не бяха почтени ", продължи Йорданов. " За предните избори декларирахме, че с партиите от статуквото - Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да вършим обединения. Крайно време е партиите да извършват това, което са споделили преди избори ", разяснява той. Тошко Йорданов атакува и Българска социалистическа партия. " Вие си гласувахте дружно ан блок с тях и в този парламент, и в предходните. Заедно си гласувахте, когато Гешев и Лозан Панов трябваше да се изслушват в Народното събрание ", съобщи той на Крум Зарков от левицата.
" Като входираме листите ще видите ", отвърна Йорданов на въпрос ще бъде ли Трифонов народен представител на идващите избори " Слави в никакъв случай не е вземал решения еднолично. Когато става въпрос за юридически проблем го вземат решение юристите, финансистите - финансовите ", сподели още той. 
" Кой е стоял зад Слави Трофинов до момента? Ами естествено, че не. Зад Слави Трифонов стоят хора, на които им е писнало от сходно упрявление на страната ", безапелационен бе той запитан има ли задкулисие, което да стои зад шоумена. " Със сигурност всяко държавно управление друго от това на ГЕРБ е по-добро. Друг е въпросът, че държавното управление в този момент има 2 месеца, с цел да потвърди, че прави работа. Не участваме там. Защо всички чакат, че би трябвало да имаме присъединяване там. Като какви би трябвало да вървим с цел да желаеме министри? Не участваме в тези мазни игри. Тази партия беше съдадена, тъй като политическата класа изхвърли референдума в кошчето. В 45-ия парламент го гледахме също ", безапелационен бе Йорданов. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР