Изображения на Сиви извънземни в мегалитите на Армения …Стотици мегалити

...
Изображения на Сиви извънземни в мегалитите на Армения …Стотици мегалити
Коментари Харесай

Изображения на Сиви извънземни в мегалитите на Армения

Изображения на Сиви извънземни в мегалитите на Армения …Стотици мегалити са свързани със звездата Вега в съзвездието Лира и демонстрират мистериозни резби, сходни на извънземни създания.Извън огромните туристически обиколки, долините на Южен Кавказ резервират цялата си достоверност и имат своите корени в някои от най-старите цивилизации в света. Но в този далечен регион на арменската провинция Сюник има място, което се откроява с името си заради мистериозния си генезис – мегалитния комплекс Зорац Карер.Това е магическо място на повече от 8000 години, цялостно с неразгадани мистерии, което е известно като „ Арменския Стоунхендж “.Разположени на планинско плато на 1770 метра надморска височина, общо 223 скали са подредени в два кръга. Централният е формиран от 40 менхира, издигнати към централна камера, заради което археолозите ги свързват със Стоунхендж в Обединеното кралство.
Въпреки, че не се знае тъкмо по кое време е повдигнат, несъмнено е, че е на повече от 8000 години, и че камъните му съставляват примитивна астрономическа обсерватория. Много от менхирите, по-специално 84, имат кръговиден отвор, чиято най-тясната точка е към пет сантиметра в диаметър.Това не е артикул на природата. Те са създадени от хора, с цел да виждат и учат звездите, както и подредбата на скалите. Освен това, тези, които са населявали тази област преди хиляди години, са подредили камъните, симулиращи звездите, съставляващи съзвездието Лира, чиято основна звезда е една от най-ярките на нощното небе – Вега.Четете още: Кметът Беязгюл споделя, че Гьобекли Тепе е издигнат от извънземниИнтересно е, че някои откриватели намират прилики сред тази “обсерватория ” и обекта Гьобекли Тепе в модерна Турция. Професор В. Вахрадян декларира, че Гьобекли Тепе демонстрира карта на нощното небе и съзвездието Лебед, което в обсерваторията Караундж, както е прочут комплексът Зорац Карер, съставлява едно и също съзвездие, отразяващо мястото.

 Съзвездието Лира
Съзвездието ЛираТрябва да се означи, че доста култури считат, че звездите, и по-специално тези, са „ Портал към небето “, което значи, че монолитите в Зорац Карер са един тип праисторически храм.Има и други невероятни детайлности, които вършат този обект още по-мистериозен. Сред многочислените скали има някои с любопитни резби по повърхността си – хуманоидни същества, които са разказани в актуалните случаи при отвличания като Сивите извънземни.

 2 - Изображения на Сиви извънземни в мегалитите на Армения
Някои от тези хуманоидни фигури имат удължени глави и бадемовидни очи, а до тях има нещо, което наподобява като някаква машина с колела. НЛО?Четири хиляди години по-стар от известния Стоунхендж, комплексът е цялостен с мистерии …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР