Изображение: mancity.comЕдин от фаворитите за спечелването на Шампионска лига през

...
Изображение: mancity.comЕдин от фаворитите за спечелването на Шампионска лига през
Коментари Харесай

Sesame дава предимство на Манчестър Сити срещу РБ Лайпциг в Шампионска лига

Изображение: mancity.com

Един от любимците за спечелването на Шампионска лига през този сезон - Манчестър Сити, се изправя против Република България Лайпциг на старта на директните елиминации. Първият мач от 1/8-финалите сред двата отбора е в Лайпциг на 22 февруари. Българският букмейкър Sesame дава съществено преимущество на британския отбор да продължи в идната фаза. За срещата ще намерите доста предложения и забавни промоции от хазартния оператор. Налични са спортни бонуси от sesame.bg, които могат да ви донесат повече облаги от срещата.

„ Ред Бул Арена “ ще бъде претъпкана с почитатели както нормално за този решителен мач, а „ алените бикове “ ще би трябвало да бъдат на върха на опциите си, с цел да се опълчват на Манчестър Сити. Франчайзите на Ред Бул в Залцбург и Лайпциг са продуктивни в метода, по който построяват своите бази от гении, и с метода, по който Лайпциг действа, те имат всичко належащо, с цел да играят против най-хубавите тимове в Европа.

Кристофър Нкунку би трябвало да бъде разполагаем за мача в края на февруари и това ще бъде най-важният въпрос. Той е техният най-хубав състезател през последните два сезона, като предходната година беше определен за номер 1 в Бундеслигата. Лайпциг е цялостен с гений в нахлуване с Андре Силва, Юсуф Поулсен и Тимо Вернер. Но Нкунку е специфичен - той вкара 12 гола в лигата, преди да се появи травмата, която го извади от Мондиал 2022. Януарският трансферен прозорец също ще бъде значим, като някои играчи на отбора провокират интереса на много топ клубове, изключително Дани Олмо и Йошко Гвардиол.

Пеп Гуардиола продължава се пробва да завоюва златния орден в Шампионската лига, който му липсва, откогато пое треньорския пост в Манчестър Сити. Испанският стратег получи големи суми за прехвърляния през годините, с цел да построи специфичен тим и не доста хора ще му отрекат този факт. Най-новото му попълнение - Ерлинг Холанд, завладя Висшата лига като бележи гол след гол и той ще знае доста добре по какъв начин да играе против Лайпциг, като се е изправял против тях по време на интервала си в Борусия Дортмунд.

Отборът на Гуардиола е цялостен с класни играчи от горе до долу и защото сезонът във Висшата лига наподобява по този начин, като че ли ще бъде голяма борба за купата, Ман Сити още веднъж ще се окаже в трагична акция. Ще бъде значимо за „ жителите “ дали ще доведат нови играчи, макар че Гуардиола не обича да прави това през януари.

Ман Сити влиза като цялостен любимец против Лайпциг съгласно Sesame и още в първия дуел се чака да вземе задатък, само че дали това ще се случи ще разберем след последния съдийски сигнал на „ Ред Бул Арена “. Опитът, който Манчестър Сити има на това равнище, и качеството на целия им тим ще създадат за противника дуела доста сложен. Защитата на Република България Лайпциг през този сезон е непостоянна и макар че летят високо в Бундеслигата, още веднъж преследвайки място в Шампионската лига, те са по-слаби от Ман Сити, когато става въпрос за качество на състава, тъй че и от експертите победа на „ небесносините “ е предстояща в срещата.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР