Изненадващо приятелство се зароди между фолкпевиците Бони и Емануела. Напоследък

...
Изненадващо приятелство се зароди между фолкпевиците Бони и Емануела. Напоследък
Коментари Харесай

Бони и Емануела опасно близки в Пловдив СНИМКА

Изненадващо другарство се зароди сред фолкпевиците Бони и Емануела. Напоследък двете могат все по-често да бъдат засечени в обща компания, въпреки да не са от една музикална компания. Както е известно, Емануела е в " Пайнер ", до момента в който Бони избира да се продуцира сама и да няма началник над главата си.

На едно от последните участия на Емануела в Пловдив с целия си искра цъфна и Бони, а това, което направиха, сигурно ще е помни дълго от всички присъстващи.



Изпълнителката на " Стриптийз " прави изненада на колежката си и се качва на сцената при нея. Моментално градусите на настроението се подвигат и Бони съумява да вдигне цялото заведение във въздуха с възприятието си за комизъм, доброволно държание и няколко от совите тотални шлагера.

Емоциите се повишават и изненадващо в ръката на Бони се оказва бутилка с алкохол. Двете изпълнителки не са огромни любителки на пиячката, само че въпросната вечер му отпускат края. Бони и Емануела стартират от високо да си наливат в чашите, споделят си наздраве със инцидентни посетители на дискотеката и стартират бурни танци.

Техни почитатели от година ги натискат за дует и откровено се надяват, че зародилото се другарство посред им ще спомогне за това тяхно решение, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР