Изненадващо американката Микаела Шифрин остана без медал в коронната си

...
Изненадващо американката Микаела Шифрин остана без медал в коронната си
Коментари Харесай

Микаела Шифрин се провали в слалома и легна болна


Изненадващо американката Микаела Шифрин остана без орден в коронната си дисциплинираност слалома, финиширайки на 4-ото място. След надпреварата Шифрин се оплака, че е болна и се отхвърли от присъединяване в супергигантския слалом.

" Не се усещах добре. Не знам какво се случи, само че беше ненадейно. Прилича на вирус. Гади ми се, само че това сигурно не е от напрежението ", сподели Шифрин, представена от Франс прес.

Шведката Фрида Хансдотер завоюва олимпийската купа, втора остана швейцарката Венди Холденер. Трета приключи австрийката Катарина Галхюбер.

Хансдотер даде най-хубаво време от двата манша - 1:38.63 минути и стигна до златото, втората позиция остана за швейцарката Холденер, която водеше след първия манш, само че даде пето време във втория и в последна сметка изостана със единствено +0.05 секунди от победителката, а до бронза стигна австрийката Галхубер с закъснение от +0.32 секунди, само че много добър втори манш, който й донесе и орден.

Българската участничка Мария Киркова се подреди на 35-о място с време от 1:49.01 минути с закъснение от галактическите в този спорт 10.38 секунди.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР