Изненадите започнаха да валят още седмица преди вота.Сутринта Борисов попари

...
Изненадите започнаха да валят още седмица преди вота.Сутринта Борисов попари
Коментари Харесай

Денят на изненадите. Третата сервира Даниел Митов

Изненадите започнаха да валят още седмица преди вота.

Сутринта Борисов попари почитателите си като съобщи, доста евентуално е да не стане народен представител, тъй като „ бил съм три пъти министър председател, мога да бъда и четвърти, само че най-успешното си място сега виждам като ръководител на партия, която може да помогне за съставянето на устойчиво държавно управление “.
-->
После добави, че „ единственото устойчиво ръководство на България в идващите години и то, защитавайки демокрацията, е „ ГЕРБ - ПП-ДБ - Движение за права и свободи и не знам кой различен ще влезе. Дори единствено и ГЕРБ и ПП-ДБ са задоволителни за ръководство “.

Часове по-късно Христо Иванов пое топката и заби идващия ефектен удар. „ Може да се окаже разумно конструирането на някаква парламентарна настройка, която да поддържа държавно управление, да стартира с конструирането на конституционно болшинство, което е доста по-широко и е огромния фактор за превъзмогване на раздялите “.

ДБ- изненадата обаче разсърди Борисов. „ Те толкоз към този момент са се въздигнали в очите си, че ни оферират конституционни болшинства. Сякаш е било, какво било, почваме изначало. Но това върви единствено при дамите, при нас не. Не става по този начин. Извинявам се на дамите, щото и мъжете по този начин лъжат. Но те ни скъсаха от неистини ", отговори водачът на ГЕРБ косвено на офертата.  

По-интересна обаче беше друга, хвърлена от него, имитация: „ Вече се оформи огромен ляв блок, и президента е там - Левица, Има Такъв Народ, Възраждане, Българска социалистическа партия “.

Тя пък се оказа загрявка към същински залп по президента, даден от заместника на Борисов – Даниел Митов.  „ Огромен проблем е президентът да продължава да ръководи през служебни държавни управления и да дефинира политиката на страната. Позицията на президента Радев от дълго време е компрометираща за страната ни като член на НАТО и Европейския съюз “.  

Новата седмица явно ще стартира отново с изненади - както от набедените за лъжци, по този начин и от набедените за компрометиращи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР