Изминаващата седмица беше тежка, но от време на време неприятният

...
Изминаващата седмица беше тежка, но от време на време неприятният
Коментари Харесай

Криндж моментите на седмицата: Звездни котета в снега, елен сваляч и още

Изминаващата седмица беше тежка, само че понякога неприятният информативен поток бе разведряван от някои по-интересни и даже цветни вести. Всъщност дано си го кажем - огромна част от тях бяха прям криндж, както постоянно. Нямаше по какъв начин да ви разкажем тези истории, по тази причина взехме решение да ги съберем вкупом през днешния ден и да ви представим най-странните моменти, които ни накараха да се почувстваме кринджи. 

Виж още: Той ли е родният Джеймс Чарлз? Адриан е същинска звезда в TikTok, а геният му в грима е безкраен 

" Трансмомичета въртят педали по автомагистрала " Тракия ", КАТ ги скастри "

Трябва да си признаем, че заглавието споделя всичко, само че клетата Мелиса Рангелова и приятелката ѝ Емили Йорданова са претърпели същинска драма с пътна полиция. " Карахме велосипедите си по автомагистрала " Тракия " и внезапно на разклона при Нови хан ни спря патрул на КАТ. Казаха ни, че нямаме право да караме колела по автомагистрала. Не ни глобиха, само че ни смъкнаха от автомагистралата ", описа Емили през седмицата.

          View this post on Instagram                      

A post shared by Melissa Rangelova (@melissa_rangelova1)

Ако за вас е прекомерно явно, че не е ок човек да кара колело по автомагистрала, за двете дами това било същински мотив за оскърбление. Двете не просто не са знаели, че е неразрешено (?!), ами и преди са го правили. 

А карането по автомагистралата било измежду обичаните занимания на нетрадиционната двойка. Емили и Мелиса отхвърлят да се примирят със възбраната. " Искам тъкмо това - да хвърча с него по автомагистралите ", оплаква се Мелиса. Ох, разбираме ги! 

Добрата вест по тематиката е, че влюбената двойка ще прекара коледните празници в Русия. Кой знае, може би пък там ще си карат по автомагистралите без проблеми. 

Виж още: Едрогърда българка роди дете на поп звезда в Съединени американски щати, той я заряза след раждането

" Елен сваляч смени крави с кошути "

Ех, какво ли още може да ни предложи майката природа?! Тук става въпрос за елена Лъки, който през седмицата стана бургазлия. Със сигурност тръпнете да разберете какви ги е правил с кравите, само че ще ви разочароваме. Историята е много прочувствена за Лъки, който като малко еленче остава без стадото си. Тогава се присламчва към друго стадо, само че от крави и с помощта на тях става огромен елен.

Уви, историята на Лъки не е като на Маугли и лопатарът стартира да демонстрира експанзия към кравите. Затова го местят при кошутките в Бургас. Good to know, нали?

Е, това не е най-вълнуващата зоо вест.

Виж още: Транссексуалната Ники Екзотик желае да е Барби, похарчила милион, с цел да сбъдне фантазията си

" Пуделът на Нона мина единствено на кашкавал "

Според материала домашният любим на актрисата съществено озадачил собственичката си. Ок, и ние сме озадачени, само че сме по-озадачени по какъв начин въобще се стига до решението Спиро (така се споделя кучето) да прояде... кашкавал? Животинчето било претенциозно, споделя ни текстът. Ок.

" Яна Маринова пусна котето в снега "

Казахме ви, че тази седмица сме на зоо тема и бяхме съществени в това! На котето му било студено обаче. Освен това бързо му омръзнали снежинките. Изтърсило си лапичките и се прибрало вкъщи. Само се чудим докога ще вършим този вид аналогии.

Виж още: Ако чалга звездите бяха self-help гурута! Ето какво можем да научим от Милко Калайджиев, Фики и още 

" Софи Маринова смъртно афектирана: Лоренцо е мой "

Ок, тук не разбрахме доста какво тъкмо се е случило, само че концепцията е, че Софи Маринова изяснява, че Лоренцо е неин наследник?! Един от родните таблоиди даже решително декларира, че това нямало по какъв начин да бъде истина. Duuh?

Изображение: https://www.instagram.com/sofi_marinova_official/
https://www.instagram.com/melissa_rangelova1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР