Изминаващата година беше истинско предизвикателство за целия цивилизован свят. В

...
Изминаващата година беше истинско предизвикателство за целия цивилизован свят. В
Коментари Харесай

„2022 – Моментите, които ще запомним“ в „Темата на NOVA“

Изминаващата година беше същинско предизвикателство за целия цивилизован свят. В навечерието на Нова година в " Темата на NOVA " журналистът Николай Василковски ни връща към моментите, които ще запомним.

Човечеството овладя пандемията от COVID-19, само че планетата попадна в кървавите вериги на войната. Много страни се изправиха пред ценови потрес, който удари по джоба на милиони хора. Пренареждането на играчите и новите правила в търговията с горива остави цели континенти пред опасността от дълбока икономическа рецесия.

България претърпя всичко това в изискванията на политически безпорядък и надълбоко разделяне в обществото. Войната в Украйна у нас вървеше ръка за ръка с борба сред кандидатите за ръководство на страната.
Въпреки всичко българите намираха мотив да се ухилен. Героите на годината във всяка сфера от публичния живот ни накараха да прозрем, че има светлина в тунела.

Изпращаме 2022 година с доста разнопосочни страсти. Кои незабравими моменти ще запълнят следващата страница в историята?

Гледайте „ 2022 – Моментите, които ще запомним “ в „ Темата на NOVA “ в последния ден на 2022 година, след Новините на NOVA в 19:00 ч.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР