Изминалият уикенд беше изпълнен с безброй спортни събития в столицата

...
Изминалият уикенд беше изпълнен с безброй спортни събития в столицата
Коментари Харесай

Румен Радев посече Ути Бъчваров

Изминалият уикенд беше изпълнен с безчет спортни събития в столицата и безконечното дерби ЦСКА София – Левски далеч не е единственото, събрало хиляди на Национален стадион " Васил Левски “. 

Тази събота на терена се организира и неповторимият по рода си шампионат по лека атлетика " Купа на президента “, проведен от Семеен кодекс " Приорити спорт “ с хазаин Магдалена Христова. Той е част от самодейността " Спортувай с президента “, в границите на която президентът окуражава физическата интензивност на българските деца и младежи посредством извънучилищни спортни занимания и различни форми за физическо образование. Именно тук президентът Румен Радев се натъкна на Ути Бъчваров и побърза да го посече с думи още през първите секунди на тяхната среща, написа уеб сайтът " Топ вести ".

Както добре знаете, в края на април обичаният кулинарен водещ на България се закани да отслабне с 25 килограма по мотив 25 години план " Вкусно “ в ефира на Българска национална телевизия. Готвачът към този момент е измежду постоянните гости на стадиона, а персоналната му треньорка и уредник на събитието, Маги Христова, не го жали в битката му с непотребните килограми. Двете дъщери на Ути също са нейни възпитанички и бяха едни от най-малките участнички в спортния шампионат, които все още бягат по-бързо от татко си.

Малко откакто пусна видео от старта на надпреварата в формалния си профил във Facebook, Ути се сблъска с известния с любовта си към спорта и положителната спортна фигура президент на Република България Румен Радев. Разбирайки за желанието на кулинаря да се раздели с някой различен кг, държавният глава незабавно го посече с думите " Не, не... По-добре недей – това е твоят сексапил! “. Хилядите почитатели на Ути в обществените мрежи незабавно се разделиха на два тима – такива, които поддържат постоянно усмихнатия водещ в начинанието му да стане спортист и други, които са на страната на президента Радев, че точно в този му образ се крият неговите сексапил и хубост.

Смеейки се на създалата се обстановка, двамата останаха до края на надпреварата по лека ателтика, събрало над хиляди деца и техните родители, които ги подкрепяха. Спортният тест бе предопределен за оценка на общата физическа валидност и е цялостна стратегия за мотивация и физическо образование на децата, състояща се в извършения като скок от мяст, мятане на топка, лицеви опори, коремни преси, тичане на 400 м и други Постигналите най-високи резултати бяха удостоени със специфични награди, дарове и званието " Млад състезател “ на гала в Администрация на Президента. 

Дали думите на президента Румен Радев са разколебали готвача по пътя му към съвършената фигура, следва да разберем. Затова следете формалните профили на Ути Бъчваров във Facebook и Инстаграм, където може да дадете своя глас " за “ или " срещу “ извавайването на стройна фигура от кулинарния водещ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР