Изминалата година несъмнено беше трудна за всички, включително и за

...
Изминалата година несъмнено беше трудна за всички, включително и за
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: До олтара и назад

Изминалата година безспорно беше сложна за всички, в това число и за двойките, които трябваше да анулират или отсрочат сватбите си поради пандемията от ковид. За благополучие, 2021-ва година наподобява обещаваща.

Хубавото въодушевление по време на edna женитба бива убивано главно от две неща – когато се канят хора, които не са симпатични на булката и младоженеца, и когато се държи всичко да мине съвършено. Затова запомнете - това е вашият специфичен ден и единствено и само от вас самите зависи дали той ще бъде подобен.

И в този ред на мисли, зад всяка красива младоженка стои... по един чифт красиви обувки! Но те би трябвало да са колкото стилни, толкоз и комфортни, с цел да създадеш и съхраниш хубави мемоари от този специфичен ден, а не да прекараш половината празник на стола и след това да гледаш киселата си физиономия на сватбените фотоси!

Затова през днешния ден ти предлагаме шест специфични находки от Fashion Days, с които освен ще бъдеш неотразима, само че и няма да позволиш на суетата и неудобството да помрачат деня ти! Добрите вести не свършват дотук - можеш да закупиш някои от обувките с огромно понижение:
 EDNA ОБ(Л)ИЧА: До олтара и обратно (6 летни чифта, с които ще изминете километри)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: До олтара и обратно (6 летни чифта, с които ще изминете километри)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: До олтара и обратно (6 летни чифта, с които ще изминете километри)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: До олтара и обратно (6 летни чифта, с които ще изминете километри)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР