Изминалата футболна година, макар и с някои кратки паузи, успя

...
Изминалата футболна година, макар и с някои кратки паузи, успя
Коментари Харесай

Кои са най-резултатните футболисти за 2020 г. в първенствата от топ 10?

Изминалата футболна година, въпреки и с някои къси паузи, съумя да накара почитателите да наблюдават завършека на всички шампионати в Европа и по целия свят. Както и подозираме, една от най-често използваните думи, разпознаваема на всички езици е точно " Гол ". А в идната ранглиста ще обърнем внимание на 10-мата обвинени, които съумяха да привлекат вниманието на аудиторията и да накарат мнозина да ликуват дружно с тима си. Един взор към статистиката ще покаже кои футболисти, както в националния си тим, по този начин и в клубния, са съумели да поразят съперника:

Паулиньо е футболист на Брага с доста специфичен мерник и в границите на 44 мача е съумял да порази мрежата на съперника към 25 пъти. Освен това ще имаме опция да го забележим в положително партньорство през лятото. От 2021 година точно ще може да влезе в националния тим на Португалия.

Мохамед Салах се подрежда на второ място, освен това с доста минимална голова разлика. За 45 футболни срещи, Салах съумява да добави още един гол и да се подреди с резултат от 26 гола. Разбира се, не би трябвало да забравяме, че на острова участваха някои ограничавания и въпреки всичко нямаше време за изключително доста изяви, само че играчът на Ливърпул в този момент има опция да усили доста своите клубни попадения и да промени по-сериозно картотеката си.

Лионел Меси - звездата на Барселона, който може да признае, че тази година не е една от най-хубавите, изключително след редица земетресения в тима. Лионел за жал не се намира във върхова форма, а миналата година е изключително скромна. При 48 срещи, Меси е отбелязал 27 гола. Най-вероятно тъкмо това показване го стимулира все по-често да се мисли за прехвърляния.

Бруно Фернандеш е от забавните играчи, които са съумели да завоюват сърцата на почитателите. В 56 срещи, изиграни за Манчестър Юнайтед, Спортинг и националния тим на Португалия, Бруно е съумял да означи 28 попадения. Най-важното е, че през миналата година има 16 мача с екипа на алените дяволи и към този момент е съумял да порази мрежата към 8 пъти.

Килиан Мбапе не може да се оплаче от липса на внимание, както и положително внимание от страна на френската преса и почитатели. За миналата година, футболистът е съумял да се разпише в 41 срещи, носейки екипът на националния тим на Франция, както и на ПСЖ.

Чиро Имобиле се озовава на 5-то място в класирането с отбелязването на 34 гола - попаденията са направени за Лацио и Италия, в изиграни 42 срещи. И да не забравяме, че Чиро съумя да вземе и Златната обувка за своите достижения, изпреварвайки за първи път великата тройка, позната на света като Меси, Роналдо и Суарес.

Ърлинг Халанд е по този начин наречената голова машина на 2020 година и с екипът на Дортмунд и Норвегия, съумя да реализира един доста забавен връх, който от доста време не беше забелязван в класирането. Ърлинг изиграва 37 мача и отбелязва 39 гола. Букмейкърът palmsbet ще следи с интерес всички спортни прогнози за началото на новата година, както клубните представяния, по този начин и Евро 2021. Положителният резултат на Халанд към този момент е съумял да разбули духовете и да се заприказва за футболен трансфер.

Ромелу Лукако е имал опция да изиграе повече срещи и да увеличи по-сериозно актива си. Футболистът е поставил екипът на Интер и този на националния тим на Белгия към 52 пъти и в границите на тези срещи е картотекирал 40 гола. Футболистът на Интер признава, че се надява на доста по-сериозни триумфи в бъдеще и най-вероятно скоро ще забележим къде ще го отведат пътищата.

Кристиано Роналдо - легендата на Португалия и към сегашния миг - Ювентус, може да се похвали с 45 срещи за предходната година. Неговото интензивно наличие в редиците на Португалия даде резултат, а Ювентус също може да се радва на попадения, откакто един от топ спортистите във футбола е отбелязал 44 гола.

Робърт Левандовски се подрежда преди всичко в класацията за предходната година, откакто в границите на 44 срещи е поразил вратата на съперника цели 47 пъти. Постижението е направено с екипите на Байерн Мюнхен и Полша, а резултатът е, че единият тим съумя да завоюва Шампионска лига, до момента в който другият се класира за Евро 2021. Какво следва, остава да разберем в идващите футболни месеци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР