Изминалата 2021 имаше своите звездни и между нас казано, не

...
Изминалата 2021 имаше своите звездни и между нас казано, не
Коментари Харесай

Мани от "Игри на волята" наля 1000 кубика в гърдите и показа мъжа до себе си

Изминалата 2021 имаше своите звездни и сред нас казано, не до там звездни прояви, само че сигурно Мани от „ Игри на волята “ беше гвоздеят на годината. 

Виж още: НЛО или Палома Митева?! Певицата стряска с филтри онлайн

Едни я харесваха и оправдаваха всяко нейно експлоадиране в шоуто, други не до там и я постоянно я подлагаха на критика, само че не остана и един човек в китната ни страна, който да не е чувал за Мани, мастър миглопластика (както тя сама се определя).

Е, с цел да ни държи влага още дълго време, когато я загатваме, Мани се погрижи да даде солидна тематика за мнения на всички. Преди броени дни, риалити звездата наля 1000 кубика в гърдите си в клиника в Турция. Разбира се, по-късно и побърза да се щракне гола от ваната с новите си придобивки и в компанията на чужд мъж, като с това напълно разбуни духовете. 

Виж още: Тя умее провокацията най-добре: Емили Ратайковски се завърна и го направи зашеметяващо

По остарял инфлуенсърски бит, бургазлийката не пропусна и да показа много моменти от разточителния си престой в Турция. По всичко проличава, че в последните месеци животът ѝ се е усмихнал необятно.

След всичко това, приключенията за Мани едвам в този момент стартират. Остава въпросът дали ще се задоволи единствено с имплантите в гърдите или предстоят още и още интервенции.

Vbox7 беседва екзклузивно с нея часове след интервенцията за резултатите от нея и за това кой е мъжът, който се радва на тези резултати в цялата им хубост. За болките след слагането на имплантите, приключението в града на султаните и насладата от споделената обич, гледайте цялото изявление с Мани.

Изображение: https://www.instagram.com/mani_vu_nang_ta_the_queen_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР