Изминаха повече от два месеца, откакто архитектът Пламен Тодоров преживя

...
Изминаха повече от два месеца, откакто архитектът Пламен Тодоров преживя
Коментари Харесай

Машина: Бившият мъж на Елена Йончева прави бебе на новата

Изминаха повече от два месеца, откогато архитектът Пламен Тодоров претърпя тежка злополука с приятелката си Виктория Станчева, при която едвам оцеля. Както „ Уикенд ” единствен разкри, някогашният мъж на евродепутатката Елена Йончева бе затрит от тир по пътя за Ямбол, само че извади шанс и възобновяване му е сполучливо. Той оцеля, макар че бе на прага на гибелта, и в този момент си почива на родното Черноморие.

Пламен  заминал за морето с гаджето си, с цел да се скрие от любопитните хорски погледи и да се възвърне физически. Заради черепно-мозъчните контузии от злополуката той имал проблеми с говора и с храненето, краткосрочната му памет също потърпевша дотолкоз, че въобще не си спомнял последните дни преди случая. Постепенно обаче се нормализирал, с помощта на лекарите и на половинката си.

Спътницата му Вики се отървала без физически увреждания и от самото начало полагала грижи за него. Запознати настояват, че злополуката сближила двойката още повече и 29-годишната дама се замисляла дали да не създадат идната стъпка в връзките си.. Г-ца Станчева е на прага на 30-те и биологичният й часовник към този момент тиктака все по-силно. Къдрокосата дама доверила пред свои близки, че желае да е майка, а в лицето на Пламен от дълго време съзирала татко на бъдещите си деца. Тя откровено му споделила за тези свои проекти и срещнала схващане. Макар че първоначално концепцията за бебе стреснала архитекта, след това той се съгласил да работят по въпроса.

Тодоров към този момент има 4-годишен наследник Теодор от Елена Йончева, само че не е виждал наследника си, откогато някогашната му отпътува за Брюксел. Евродепутатката напусна страната и от този момент Пламен е изгубил връзка с хлапето. Той се опитвал да провежда срещи с момченцето, само че Йончева секвала ентусиазма му още в зародиш. Тя измисляла какви ли не оправдания единствено с цел да отдалечи детето от баща му. По този метод желала да отмъсти на тогавашния си обичан за изневярата му.

Елена и Пламен се разделиха предходната година поради изменята му с много по-младата Виктория, която към сегашния миг е дамата до него. Станчева месеци наред бе негова публична държанка, само че с днешна дата към този момент живеят дружно и дори вършат панове за бебе. Архитектът се заканил пред познати, че в случай че Йончева продължава да крие дребния Теодор, ще се стигне до съд и спор за родителските права. Катастрофата обаче осуетила проектите му да се съветва с юрист и да заведе дело. След злополуката не му се занимавало със правосъдни разправии, а и се надявал, че Елена може да го съжалия и да омекне. Това обаче не се случило.

Говори се, че връзката на Пламен и Виктория почнала преди повече от година, когато постоянно пътували в командировки из страната и в чужбина. Те са сътрудници и работата по разнообразни служебни планове ги сближила. По това време Елена пък била заета с предизборната си акция и не обръщала внимание нито мъжа си, нито на сина им Теодор, който бил оставен на грижите на баби и детегледачки. Пламен намерил поддръжка и схващане в лицето на младата си колежка и незабелязано връзката им ставала все по-сериозна. Станчева съумяла да го омае освен с външния си тип, само че и с благия си манталитет. Говори, се че госпожицата произхождала от заможно семейство и нямала за цел да се облагодетелства материално от Тодоров.

След като изневярата на архитекта стана обществено притежание, Йончева не съумя да му елементарни и го намраз и. Така 10-годишният им взаимен живот остана в историята.
Елена забременя от Пламен на пределната възраст от 52 години след няколко опита инвитро в чужбина, но появяването на бебето не съумя да я трансформира в кротка стопанка. Малко след раждането някогашната житейска партньорка на Сергей Станишев реши, че ще гради политическа кариера и въпреки че реализира триумфи в тази област, това се случи за сметка на персоналния й живот. Покрай работохолизма й пострадаха връзките с Пламен, който си откри млада държанка да го утешава в леглото. Някога евродепутатката бе неразделна с архитекта, запленена от неговата сила и от бохемския му тип, само че в този момент го ненавижда и не ще да го гледа дори на фотография.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР