Изминаха повече от десет години, откакто пътищата на Шакира и

...
Изминаха повече от десет години, откакто пътищата на Шакира и
Коментари Харесай

Как Пике помага на Шакира за песните ѝ

Изминаха повече от 10 години, откогато пътищата на Шакира и Жерар Пике се пресякоха на Световното състезание по футбол през 2010 година в Южна Африка. И по-специално по време на записите на видеоклипа на " Waka Waka ". И по този начин повече от десетилетие двамата се радват на любовта си, а от няколко години и на двете си деца - Милан и Саша.

Оказва се, че въпреки да имат радикално разнообразни специалности, постоянно се случва взаимно да си оказват помощ що се отнася до работа. Може би наподобява необичайно с какво може да способства испанският футболист за музиката на колумбийската певица, само че се оказва, че препоръките на Пике са доста скъпи за Шакира.

В предаването El Hormiguero Жерар Пике споделя по какъв начин в действителност оказва помощ на Шакира, когато тя написа и композира нови песни. Футболистът разкрива, че въпреки да му се оттадават повече числата, в сравнение с думите, той въпреки всичко има дребен принос що се отнася до музикалното творчество на брачната половинка му.

" Не споделям, че композирам или пиша песни, само че тя постоянно ме пита дали обещано парче ми харесва, или не. И съгласно отговора ми прави дадени промени ", споделя футболистът.

Жерар Пике не пропусна да спомене и за нападението от диви прасета на Шакира и сина му Милан от преди няколко месеца.

" В Барселона през нощта дивите свине слизат и обикалят по къщите, където им мирише на храна. Не са нападателни, само че може да се случи да се приближат към чантата ти и в действителност наподобяват малко буйни, в случай че подушат нещо, което ги интересува ", споделя Пике, като добавя, че въпреки да са привикнали да ги виждат непрекъснато в региона, където живеят, Шакира в действителност е била изплашена до гибел след случая.
 Шакира, Милан Пике, разходката в парк в Барселона и нападението от диви прасета
Неприятният случай, който Шакира претърпя

Не е за поверие какво може да се случи на човек

Пике споделя, че през последната година и видял над 100 диви свине към дома и че с всяка минала година стават от ден на ден. Според футболиста е извънредно неотложно управляващите да се вземат някакви ограничения, с цел да се предотвратят други сходни случки, като тази със брачната половинка му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР