Изминаха повече от 2 десетилетия, откакто на големия екран излезе

...
Изминаха повече от 2 десетилетия, откакто на големия екран излезе
Коментари Харесай

Селин Дион отговори за 20-годишен мистериозен въпрос, свързан с Титаник ВИДЕО

Изминаха повече от 2 десетилетия, откогато на огромния екран излезе обичаният на няколко генерации филм - "Титаник ". И до през днешния ден обаче фактът, че историята можеше да има благополучен край, единствено в случай че Роуз беше решила да направи място на Джак върху "плаващата врата ", не дава мира на почитателите.



Свидетел разкри същинската причина за потъването на "Титаник "

Защо тя не го стори? - това е въпросът, който от време на време се появява даже и в този момент. Именно с него се сблъска и изпълнителката на главния саундтрак на продукцията - Селин Дион, която гостува на водещия Джими Фалън, с цел да промотира новия си албум "Courage ".

Водещият на шоуто реши да върне лентата назад към 1997 година и да я попита какво е нейното мнение по този въпрос, въпреки Леонардо ди Каприо, Кейт Уинслет и даже Джеймс Камерън да са давали отговор на същото питане... най-малко стотици пъти към този момент, прецизира dir.bg.



"Ето какво мислят всички, към момента обсъждащи случая в интернет. Те споделят, че в случай че Роуз се беше свила малко, но напълно малко, щеше да избави живота на Джак. Съгласна ли си? ", запита я Фалън, до момента в който показваше фотография на сцената, снимана от горната страна.

"Не ме вкарвай в пакост. Ами в случай че решат да създадат "Титаник " 2? ", пошегува се певицата.

"Добре, в случай че се вгледаш, ще видиш, че Роуз може би е мъртва или замръзнала и несъмнено не е напълно там. Второ, Джак няма потребност от специфична покана. Какво? Хайде, скъпи, скочи тук и се настани комфортно, по този начин ли? ", сподели закачливо Дион.

Звездата също по този начин означи, че евентуално Джак е бил прекомерно измръзнал и не е имал силите да се качи до обичаната си.

Преди години режисьорът на кино лентата беше провокиран да изясни решението за сцената. Тогава той сподели, че мечтаната от феновете развръзка е невъзможна и това излиза наяве в сюжета, в който е обяснено, че Джак слиза от плаващата повърхнина, с цел да направи място на Роуз, спасявайки я.

"Неговото най-хубаво решение е да направи място за цялото ѝ тяло над водата, надявайки се да им оказват помощ, преди да загинат ", сподели той.

Could Rose have made room for Jack on that infamous door at the end of Titanic? @CelineDion reveals her opinion! More with @CelineDion on #FallonTonight pic.twitter.com/qyDWve1Jlz
— Fallon Tonight (@FallonTonight) 16 ноември 2019 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР